Lidia Buble, șocată după ce a fost atacată într-un restaurant din Saint-Tropez: „Fără cuvinte am rămas”

.

Lidia Buble (30 de ani) se află în vacanță în Saint-Tropez, Franța, alături de două dintre surorile ei, Estera și Dana. La Insta Story, solista a povestit o experiență complet neașteptată dintr-un restaurant bine cotat din stațiunea din sudul Franței. Artista a fost atacată de o femeie necunoscută, în timp ce se afla pe terasa localului.

Lidia Buble a crescut în Deva, județul Hunedoara, într-o familie numeroasă, alături de alți 10 frați și surori de care este în continuare foarte apropiată. Solista are 4 surori, Daniela, Estera, Diana și Lorena, și 6 frați, Simion, Corneliu, Beniamin, Daniel, Iosif și Elisei. În prezent, Lidia se află în vacanță alături de două dintre surorile ei. Aflată într-un restaurant din Saint-Tropez cu Dana și Estera, Lidia a avut parte de o experiență care a șocat-o. Artista a povestit că a fost atacată de o femeie necunoscută, la scurt timp după ce s-a ridicat de la masă, pentru a se dezmorți.

Lidia Buble, stropită cu șampanie într-un restaurant din Saint-Tropez: „Îmi era rușine de rușinea ei”

„Aseară am ieșit în oraș și stând, stând, stând la masă, la un moment dat m-am ridicat să mă mai mișc stânga dreapta în restaurant. Oameni buni, ca să vedeți la ce cote înalte au ajuns gelozia și prostia, eu sunt șocată. Stau, stau, stau, și-mi trece o franzelă, o pită, o chiflă pe lângă cap. Mai stau un pic și simt un jet pe picioare, ca și cum ți-a dat cineva cu un lighean de apă pe picioare. Mai stau un pic, al doilea val”, a povestit Lidia Buble, râzând, despre incidentul din restaurant.

Artista a mărturisit că gestul femeii a șocat-o atât pe ea, cât și pe cei aflați pe terasa restaurantului, în acel moment.

Lidia Buble: „Noi și tot restaurantul am rămas șocați”

Citește și: Regulile pe care le respectă Lidia Buble ca să își păstreze silueta. „Mi-a redat un aspect al pielii ca de bebeluș”

„Când colo, o femeie (n.red.: făcuse cele povestite), de gelozie că m-am ridicat în toată splendoarea mea, să fac puțină mișcare. Ne uităm și vedem pe una în spate, ce mare satisfacție pe ea că o dat cu chifla, sau ce era aia, și cu două pahare de șampanie spre mine. Ea, de fapt, își dorea să-mi dea în față sau pe haine, dar nu m-a nimerit decât pe picioare. Noi și tot restaurantul am rămas șocați. Tot restaurantul se uita la femeia aia, nu înțelegea nimeni reacția ei”, a spus cântăreața despre momentul în care a fost atacată.

Citește și: Lidia Buble, după ce a primit mesaje răutăciose din cauza aspectului fizic: „Frumusețea vine din interior”. Cum arăta în copilărie / Video

În ciuda incidentului bizar, Lidia și surorile ei se bucură în continuare de o vacanță de vis pe litoralul francez. „Boală grea gelozia asta. Îmi era rușine de rușinea ei. Rămâi șocat să vezi oameni care recurg la astfel de gesturi din gelozie. Nu înțeleg care era supărarea ei. Și în Saint-Tropez, și într-un loc foarte bine cotat. Fără cuvinte am rămas”, a încheiat Lidia Buble.

Lidia Buble a ajuns cântăreață din întâmplare. Care au fost primele ei joburi

Înainte să-și înceapă cariera în muzică, Lidia a lucrat într-o tipografie din Deva, dar și alături de tatăl ei, de profesie pastor. Totodată, în timpul facultății, solista a lucrat ca bonă și ca manager de vânzări auto. „Trebuia să vând mașini. N-am stat mult acolo. N-aveam prieteni în București și mă gândeam ce voi face. Într-o zi a venit un domn și m-a întrebat dacă eu cânt, că am o voce plăcută, am un timbru deosebit”, povestea Lidia Buble în trecut.

Citește și: Cine este Horațiu Nicolau, iubitul cântăreței Lidia Buble. Între ei este o diferență de vârstă de 30 de ani

Lidia a cântat o piesă pe care o știa de la biserică, iar respectivul domn i-a admirat talentul. Ulterior, bărbatul a venit cu o altă tânără care-și dorea foarte mult o carieră în muzică. Lidia și fata aceea, Laura, s-au împrietenit și împreună au ajuns în studioul lui Adi Sînă.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton