Lidia Buble, probleme de sănătate din cauza unui piercing: „Mă trezeam din somn din cauza amețelilor”

.

Lidia Buble a dezvăluit că a avut câteva probleme de sănătate din cauza unui piercing. Artista spune că, din cauza acestui accesoriu nu mai putea dormi noaptea și a avut nevoie de intervenția medicului.

Artista în vârstă de 30 de ani este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate cântărețe din România și este și o persoană activă pe rețelele de socializare, unde le povestește fanilor săi întâmplări din viața sa. Acum, Lidia a povestit că a trecut printr-o perioadă mai dificilă și chiar a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Lidia Buble, probleme de sănătate din cauza unui piercing

Majoritatea oamenilor își pun piercinguri pentru a-și înfrumuseța aspectul, fără a ști, însă, că există posibilitatea să apară câteva complicații. Acesta este și cazul Lidiei Buble, care a avut stări de rău și amețeli din cauza unui astfel de accesoriu.

După ce și-a scos piercingul, artista a avut nevoie de un tratament medicamentos pentru a-și reveni.

„Da, aveam niște amețeli! Eu în primă fază am crezut că am vertij și am fost la un control, am început să iau tratament și nu-mi trecea. M-am dus la doctor și mi-a zis că este din cauza piercingului. Între timp se formase și o mică bubiță, nu era nimic grav că puteam să fac tratament, să se vindece și încă să port piercingul, dar l-am scos pentru că aveam niște amețeli foarte mari și cele mai urâte erau pe timp de noapte și nu înțelegeam de ce”, a declarat Lidia Buble pentru Click.

„Mă trezeam din somn din cauza amețelilor. Bine că l-am scos și așa nu puteam să țin bine pe urechi căștile la concerte. Cum zice mami: Mândria și prostia se plătesc!”, a mai spus artista.

Citește și: Lidia Buble, apariție de senzație cu Horațiu Nicolau la nunta Cătălinei Ponor cu Bogdan Jianu

Citește și: Lidia Buble, șocată după ce a fost atacată într-un restaurant din Saint-Tropez: „Fără cuvinte am rămas”

Artista a dezvoltat alergii după ce s-a mutat în București

În afară de această problemă, cântăreața spune că se simte bine, deși are intoleranță la lactoză și gluten. De asemenea, ea a dezvoltat și câteva alergii.

„Slavă Domnului sunt sănătoasă tun! Da, am intoleranță la lactoză, la gluten, alergie la ambrozie, la praf, la parfum, în soare. Sunt multe dar toate astea eu am observat că au venit  când m-am mutat în București, când eram la Deva  nu aveam nimic, eram perfect sănătoasă. De când am venit la București, probabil că din cauza poluării sau nu știu ce s-a întâmplat, probabil și vârsta”, a precizat Lidia Buble.

Citește și: Lidia Buble a mers la un control medical din cauza comentariilor răutăcioase din mediul online: „Poate am o problemă” / Video

Citește și: Regulile pe care le respectă Lidia Buble ca să își păstreze silueta. „Mi-a redat un aspect al pielii ca de bebeluș”

De ce nu face Lidia Buble publică relația cu Horațiu Nicolau

Deși formează un cuplu de ceva timp cu omul de afaceri Horațiu Nicolau (62 ani), Lidia Buble refuză să își facă publică relația. Asta, după ce în trecut a format un cuplu cu Răzvan Simion, a fost surprinsă în compania lui Andrew Tate și și-a asumat relația cu actorul cubanez Harlys Becerra.

Acum, artista este hotărâtă să își țină relația departe de ochii curioșilor.

„O să fac ca tati, până acum am fost naivă și prea m-am expus și am postat de toate. ”Mă fată, tu să îmi aduci în casă un bărbat când ai de gând să te măriți. Ai de gând să te măriți, bine. N-ai de gând, rupe orice legătură”. Așa și eu. Când m-o lua unul de nevastă, atunci o să mai pun poze. Până atunci nu mai pun poze. Viața asta nu știi unde te duce… decât să se lege oamenii cu sufletul de un cuplu frumos. Nu am dus pe nimeni la tati acasă până acum. Nu au ce să caute”, a explicat Lidia Buble, potrivit Libertatea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Lidia Buble

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton