Lidia Buble, cerută în căsătorie în direct. Cântăreața a spus „Da!”

.

Lidia Buble (30 de ani) a fost cerută în căsătorie în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, unde și-a lansat noul single, „Robandote un beso”.

Lidia Buble formează de la sfârșitul anului 2021 un cuplu cu omul de afaceri Horațiu Nicolau, fostul patron Telesport. Afaceristul a vândut postul Telesport trustului Realitatea în anul 2008.

Lidia Buble a primit inelul de logodnă: „Și ce frumos se potrivește!”

Înaintea relației actuale, Lidia Buble a format cupluri cu actorul cubanez Harlys Becerra și cu prezentatorul TV Răzvan Simion.

Lidia Buble a fost cerută în căsătorie în platoul „Vorbește lumea”, însă nu de partenerul ei, ci de Shurubel, co-prezentatorul emisiunii. Într-un context fictiv, Shurubel și Lidia Buble s-au logodit. Când i s-a oferit inelul, în rolul jucat, Lidia a spus: „Si, claro que si, mi amor. Da!”. „Exclusiv!”, a adăgat Lili Sandu.

Citește și: Cine este Horațiu Nicolau, iubitul cântăreței Lidia Buble. Între ei este o diferență de vârstă de 30 de ani

Shurubel a completat cu umor: „Dar eu sunt sărac, inelul ăsta este de la o cutie de bere fără alcool”. „Sufletul contează”, a replicat Lidia Buble. „Cel mai prețios inel pe care îl am acasă este un inel primit de la sora mea Lorena, dintr-o pungă de pufuleți cu surprize”, a mai spus.

La cererea artistei, Shurubel i-a pus inelul pe deget. „Dar dă-mi inelul acum! Crezi că eu mai plec fără el acum? Pune-l aici. Și ce frumos se potrivește! Mulțumesc!”, a exclamat Lidia Buble. „Eu să știi că te iubesc și putem dormi și sub clar de lună”, a mai glumit cântăreața.

Lidia Buble: „Iubire și dragoste în viața mea există”

În continuarea aceluiași interviu, Lidia a fost pusă să aleagă motivele principale care ar determina-o să pună punct unei relații. Variantele de răspuns au fost: a) infidelitatea partenerului; b) pretenția partenerului ca doar ea să facă mâncare și curățenie; c) partenerul uită în fiecare an de ziua ei de naștere și d) partenerului nu-i place deloc de frații și surorile ei.

„Dacă s-a aruncat despletit prin alte părți, să se ducă. La familie sunt sensibilă. Noi suntem cu toții unul. Dacă nu-mi acceptă familia nu mai are ce să discute cu mine”, a răspuns Lidia Buble.

Citește și: Regulile pe care le respectă Lidia Buble ca să își păstreze silueta. „Mi-a redat un aspect al pielii ca de bebeluș”

În prezent, Lidia Buble este discretă când vine vorba de viața de cuplu. Deși formează de mai bine de un an și jumătate un cuplu cu Horațiu Nicolau, solista nu a vorbit până acum despre partenerul ei.

„Sunt plină de dragoste, ofer dragoste, primesc dragoste. Sunt tânără, sunt în floarea vârstei. (…) Nu am căutat niciodată persoane care să fie cunoscute sau faimoase, am căutat mereu să fie discret. (…) Iubire și dragoste în viața mea există”, spunea Lidia Buble în urmă cu ceva timp, în emisiunea „Teo Show”.

Foto: Instagram; Captură YouTube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton