Lidia Buble a mers la un control medical din cauza comentariilor răutăcioase din mediul online: „Poate am o problemă” / Video

.

Lidia Buble se iubește exact așa cum este. În ciuda comentariilor răutăcioase pe care le primește pe rețelele sociale, artista este o lecție de încredere în sine în carne și oase. Cu toate acestea, și ea a picat în capcana unor „oameni binevoitori”. Din cauza comentariilor lor răutăcioase, Lidia Buble a mers la un control medical.

Lidia Buble a mers la oftalmolog pentru a verifica dacă suferă de strabism, după ce mai mulți urmăritori de pe Instagram i-au atras atenția asupra acestui lucru. Solista rareori bagă în seamă comentariile răutăcioase, însă a recunoscut că a fost afectată de aceste mesaje. Ulterior, cântăreața a decis să apeleze la opinia unui medic.

Lidia Buble a mers la un control medical din cauza comentariilor răutăcioase din mediul online: „Zic poate am o problemă”

Revenită în București după un concert, Lidia Buble a făcut mai multe Insta Stories la prima oră a dimineții, cu lumina soarelui abia răsărit. Într-una dintre postări, cântăreața a adresat comentariile răutăcioase în care oamenii îi scriau că ar avea strabism.

Citește și: Lidia Buble, șocată după ce a fost atacată într-un restaurant din Saint-Tropez: „Fără cuvinte am rămas”

Citește și: Regulile pe care le respectă Lidia Buble ca să își păstreze silueta. „Mi-a redat un aspect al pielii ca de bebeluș”

„Am fost să mă controlez din cauza, pot să zic, nu datorită vouă. Într-un timp îmi scriau unii oameni binevoitori că, pe lângă nasul mare pe care îl am, am și strabism. Efectiv mă rodea chestia asta, sinceră să fiu. Eu nu prea bag în seamă, dar am zis că dacă totuși au dreptate. La nas nu mă interesează, îl iubesc și, cât timp respir bine cu el și mă prinde bine, n-am niciun stres. La ochi zic poate am o problemă medicală și să o rezolv, dar n-am strabism”, a declarat Lidia Buble, pe Instagram.

Lidia Buble: „Trebuie să vă apreciați și să vă iubiți voi pe voi în primul rând!”

Înaintea concertului din seara precedentă, Lidia Buble le-a transmis urmăritorilor ei că ea se iubește exact așa cum a lăsat-o Dumnezeu și i-a sfătuit și pe ei să facă același lucru. „Eu sunt foarte mulțumită de cum m-a lăsat Dumnezeu, îmi place că am nasul mare, îmi place tot, tot, tot la mine. N-aș schimba nimic. Îs disperată după mine. Mă iubesc și asta trebuie să faceți și voi. Trebuie să vă apreciați și să vă iubiți voi pe voi în primul rând!”, a mai declarat Lidia Buble pe Instagram.

Citește și: Lidia Buble, cerută în căsătorie în direct. Cântăreața a spus „Da!”

Citește și: Lidia Buble, după ce a primit mesaje răutăciose din cauza aspectului fizic: „Frumusețea vine din interior”. Cum arăta în copilărie / Video

Nu este prima oară când solista transmite acest mesaj pozitiv. Dintotdeauna, Lidia a fost împăcată, recunoscătoare și mândră de aspectul ei. „Eu sunt de părere că nimeni nu are niciun defect. Nu am avut vreodată complexe. Dimpotrivă, am mulțumit Celui de Sus că m-am născut și am crescut sănătoasă. Sunt mândră de cum sunt. Când primeam multe mesaje legate de nasul meu, să știți că nu mă deranjau. Încă susțin asta, nasul acesta e unic, cu personalitate, iar asta mă face să fiu aparte… originală”, mai declara Lidia Buble în trecut, pentru Spynews.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton