Letizia, acuzată că și-a înșelat soțul cu propriul cumnat. Cum a apărut Regina la un eveniment în plin scandal

.

Implicată într-un scandal fără precedent și acuzată de infidelitate, Regina Letizia a Spaniei a arătat senzațional într-o ținută roșie festivă în timpul unei eveniment care a avut loc, zilele trecute, în orașul spaniol Aviles. Urmăritorii regali i-au admirat îndelung stilul.  

Letizia, în vârstă de 51 de ani, a purtat o rochie maxi roșie, la care a asortat un pardesiu lung negru și o geantă clutch. Și-a accesorizat ținuta cu cizme negre cu toc și a atras toate privirile atunci când a sosit pentru a prezida întâlnirea cu mai mulți directori de la centrul de limbă spaniolă.

Cât costă rochia purtată de Regina Letizia

Letizia a adăugat și o centură neagră în jurul taliei, care îi scotea foarte bine în evidență formele. Ea a optat pentru un machiaj care îi sublinia frumos trăsăturile, adăugând o notă de strălucire tenului ei bronzat. Regina a ales de această dată un ruj roșu, care mergea foarte bine cu rochia, și, de asemenea, a ales să poarte cercei roșii cu smarald.

Paltonul negru purtat de Letizia, geanta Victoria Insignia și cizmele din piele întoarsă sunt de la Carolina Herrera, un designer pe care Regina îl poartă frecvent. Rochia ei, o achiziție nouă, se vinde cu 895 de euro.

Regina și-a completat look-ul cu o pereche de cercei de la Aldao Ruby Cabochon Earrings, care au mai fost purtați și cu alte ocazii.

Cum au reacționat admiratorii regali

Aspectul ei i-a cucerit pe fanii regali. „Combinația perfectă între rochie și cizme”, a scris unul.

„Simplu, elegant, clasic, perfect”, a adăugat un altul: „Îmi place acest look. Perfecţiune!”, a fost mesajul altei persoane.

Familia regală zguduită de un mare scandal

Familia regală spaniolă se pregătește să întâmpine sărbătorile de Crăciun după câteva săptămâni dificile. Un fost cumnat suține că a avut o relație cu Letizia, înainte și după nunta ei cu Regele Felipe.

Jamie Del Burgo, în vârstă de 53 de ani, care se află în prezent în Marea Britanie, a dat detalii într-o carte, Letizia & I, scrisă de jurnalistul Jaime Penafiel, despre amorul trăit cu Regina după nunta ei din 2004 cu Regele Felipe.

Jamie Del Burgo a fost căsătorit patru ani cu sora Letiziei

Del Burgo a fost căsătorit  cu sora Letiziei, Telma Ortiz, dar între timp s-au despărțit. Familia regală spaniolă a fost zguduită de afirmațiile șocante ale omului de afaceri.

Înainte de a se căsători cu Regele Felipe în 2004, Regina Letizia – care a fost prezentatoare de știri în trecut – a fost căsătorită pentru scurt timp cu profesorul ei de literatură engleză din liceu, Alonso Guerrero Perez.

Citeşte și: Chef Florin Dumitrescu și-a scos soția la un restaurant de cartier. Ce a mâncat cuplul: „Îmi lasă gura apă!”

Citeşte și: Brad Pitt și iubita lui mai tânără și-au aniversat zilele de naștere cu mare fast. Cum au fost surprinși de paparazzi

Citeşte și: Recunoști fetița din imagine? Este o cântăreață foarte îndrăgită: „O întrebam pe mama în locuri publice dacă-l iubește pe Ceaușescu”

Citeşte și: Mariah Carey, părăsită de iubit. De ce a renunțat Bryan Tanaka să mai danseze după cum cânta artista

Regina Letizia a mai fost căsătorită cu profesorul ei

Fostul soț al Letiziei era cu nouă ani mai mare decât ea. Cei doi s-au întâlnit când Letizia avea doar 16 ani și s-au căsătorit în 1998, după o dragoste de 10 ani. Cu toate acestea, au divorțat în anul următor.

În cartea-bombă, jurnalistul Jaime Penafiel susține că Letizia și-a înșelat primul soț cu un reporter stagiar la Efe, cea mai mare agenție de presă spaniolă din lume. 

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton