Leonardo DiCaprio, tot mai legat de Gigi Hadid. Unde s-a afișat cunoscutul actor cu modelul

.

Leonardo DiCaprio și modelul Gigi Hadid au fost văzuți, zilele trecute, petrecând în Hamptons. Cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună în timpul Săptămânii din New York City, în septembrie 2022, apoi la petrecerea anuală a gurului tehnologiei, David Rosenberg, la Bridgehampton, organizată anul acesta împreună cu prietenul lui DiCaprio, mogulul Richie Akiva.

O sursă spune că a văzut-o pe Hadid la petrecere mai devreme în acea zi. DiCaprio a sosit în ​​jurul orei 12:30 și a stat cu Hadid și prietenii până la 2 dimineața.

Leonardo DiCaprio și modelul Gigi Hadid au o relație

„Leo și Gigi vorbeau unul cu celălalt”, spune o sursă.. „Ea părea încântată. Toată lumea credea că sunt împreună”.

Citeşte și: Leonardo DiCaprio, de nerecunoscut în noul său rol

Citeşte și: Leonardo DiCaprio, pe punctul de a pierde rolul vieții lui. James Cameron: „Mulțumesc că ai trecut pe aici”

Sursa a mai spus că perechea avea o energie specială. Hadid și DiCaprio s-au afișat din nou împreună recent.

Au fost văzuți la o cină pentru Edward Enninful de la British Vogue, în februarie, la Milano, apoi au luat masa cu alte persoane la New York, în mai, și au sosit separat  la Chiltern Firehouse din Londra, în iunie.

O altă persoană din anturajul lor susține că DiCaprio și Hadid se tot întâlnesc pentru că sunt în același cerc de prieteni.  De asemenea, la sărbătoarea din 4 iulie au fost și prietenii lui DiCaprio precum Helly Nahmad, Winnie Harlow, Noah Tepperberg și Melissa Wood, Gayle King și Cuba Gooding Jr.

Citeşte și: Tragedia care a lovit familia lui Robert De Niro. Actorul plânge pierderea nepotului de 19 ani

Citeşte și: Robert de Niro a devenit din nou tată la 79 de ani. Cu ce se ocupă ceilalți copii ai actorului

Leonardo DiCaprio nu ratează nicio petrecere

Oaspeții au fost răsfățați cu un foc de artificii de 30 de minute și cu muzică de la DJ Jusske.

La începutul zilei, DiCaprio a fost văzut la ceea ce părea a fi o petrecere de naștere pentru Colin Jost, de la „Saturday Night Live”, la restaurantul Si Si.

Mai târziu, Jost, soția Scarlett Johansson și alte vedete au fost văzute la 1707 House din East Hampton. Jost a împlinit 41 de ani pe 30 iunie.

Auzim că Michael J. Fox și Tracy Pollan, Liev Schreiber, Brooke Shields, John Leguizamo, Kelly Ripa și Mark Consuelos și John Slattery au fost doar câteva dintre numele observate la evenimentul anual.

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid au petrecut cu alte vedete

După ce i-a văzut pe Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid petrecând împreună în Hamptons pentru a doua noapte la rând, o sursă a spus pentru Page Six: „Sunt împreună”.
Leonardo și Hadid au fost la o petrecere în Hamptons sâmbătă seara, iar duminică la o alta.

O sursă spune că actorul din „Great Gatsby”, în vârstă de 48 de ani și modelul de 28 de ani au fost la petrecerea din 4 iulie a fondatorului Tao Group, Marc Packer.
Starurile mai erau cu un grup care îi includea pe Richie Akiva , antreprenorul Bert Hedaya, Danny Abeckaser și prietena lui Hadid, Leah McCarthy.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton