Leonard Miron, greu de recunoscut după ce a slăbit considerabil. Cum arată și cu ce se ocupă acum

.

Leonard Miron a renunțat la televiziune de câțiva ani și a făcut o schimbare notabilă pe plan profesional, revenind la una dintre marile lui pasiuni – croazierele.

Celebrul jurnalist, astăzi în vârstă de 54 de ani, a lucrat o vreme pe un vas de croazieră, dar în timpul pandemiei de COVID-19 a fost nevoit să se reorienteze și s-a angajat ca ofițer de management la o companie de taxe, notează româniatv.net.

Leonard Miron, schimbare importantă pe plan profesional

Anul acesta, Leonard Miron a revenit în industria croazierelor și va deveni primul director de croazieră care va promova și prezenta americanilor Canalul Dunăre – Marea Neagră.

Schimbările din viața lui Leonard Miron nu au fost în ultima vreme doar pe plan profesional. Fostul prezentator de televiziune a trecut și printr-o modificare importantă de look, după ce a slăbit. Jurnalistul luase în greutate într-o vreme, dar a reușit să-și revină într-un timp nu foarte lung, după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului. În vara acestui an, acesta anunța pe contul lui de Instagram că a ajuns de la 109 kg, la 96 kg. Și apoi procesul de slăbire a continuat.

Leonar Miron și Miguel sunt împreună de peste două decenii

Pe plan amoros, situația lui este, de asemenea, bună. Miron are un partener de viață cu care este împreună de 23 de ani, iar relația lor este cât se poate de frumoasă și închegată. Miguel, iubitul lui Leonard Miron, îl însoțește pe acesta în croaziere și așa au șansa să petreacă mult timp împreună. Anul trecut, Miron l-a surprins pe Miguel cu un cadou inedit de ziua lui, o petrecere surpriză  pe un vas de croazieră.

Vezi în GALERIA FOTO cele mai recente imagini cu Leonard Miron.

„Am avut o altă petrecere surpriză, am invitat o mulțime de alți prieteni pe care i-am cunoscut pe vas. Aseară a fost o altă petrecere surpriză (…) Miguel mi-a spus: Dumnezeule, este pentru prima oară în viața mea când am șase petreceri de ziua mea’. Croaziera asta a fost cadoul meu, iar când am fost în Barcelona m-am gândit să ne mutăm de pe un vas mare pe un vas mic. În Barcelona am închiriat un iaht. A fost absolut genial. Omul ăsta merită.

„Noi suntem genul mai leneși!”

Citeşte şi: Leonard Miron, atac dur la adresa colegilor din TVR: „Emisiunea Andreei Marin este un fel de promovare a prietenilor”

Citeşte şi: Anunțul lui Leonard Miron, după 22 de ani de relație cu iubitul. „Trebuie până la sfârșitul anului!”

Citeşte şi: Cum și-a surprins Leonard Miron iubitul de ziua lui. „Omul ăsta merită!”

Citeşte şi: Leonard Miron, despre traumele din copilărie: „Divorțul părinților a fost o ușurare pentru mine!”

Noi suntem genul mai leneși. (…) A te duce pe un vas de croazieră nu este foarte scump. Cabinele, aici, pentru o săptămână încep de la 500 de euro de persoană, ceea ce înseamnă 1000 de euro de familie, copiii merg gratis și totul este inclus, mâncare, băutură, distracție, tot ceea ce vreți” – a dezvăluit Leonard Miron, pentru Antena Stars.

Reacția mamei lui Leonard Miron când a aflat de orientarea sexuală a acestuia

Jurnalistul și-a anunțat mama că este gay în 2013, cu doi ani înainte ca ea să moară. După ce i-a povestit că are o relație cu Miguel, a pornit un scandal monstru între jurnalist și cea care i-a dat viață.

„Eram de 14 ani împreună cu Miguel când i-am spus mamei că sunt gay. Era cu doi ani înainte să moară. Ne-am certat de la niște vecini care erau gay și i-au adus pizza și nu a vrut să mănânce de la ei. A zis: Eu nu vreau pizza homosexuală.

Atunci i-am spus: Și dacă și eu sunt la fel? I-am zis: Hai să încetăm să ne mai prefacem că tu ai crezut că Miguel și ceilalți doi iubiți pe care i-am avut sunt doar prietenii mei. Atunci mi-a zis: Nu vreau să te mai văd! I-am zis: Nu pot să te forțez. Am plecat în Anglia și trei luni nu mi-a răspuns la telefon. Apoi o săptămână vorbea monosilabic, după care vorbea de câinele vecinului, de vremea de afară, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic” – a povestit Leonard Miron, la Kanal D.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton