Lele Pons, transformare spectaculoasă! Ce tip de mișcare a practicat și la ce obiceiuri nesănătoase a renunțat pentru a slăbi

.

Lele Pons a slăbit spectaculos. Pe Instagram, influencerița a publicat mai multe fotografii, printre care și una dinaintea transformării. De-a lungul carierei sale în mediul online, Lele s-a confruntat cu fluctuații de greutate și a documentat eforturile sale repetate de a menține un stil de viață sănătos.

Lele Pons a slăbit datorită emisiunii „Dancing with the Stars”. Săptămâna trecută, creatoarea de conținut online a fost eliminată din sezonul 32 al show-ului. Recunoscătoare, Lele a descris competiția drept una dintre cele mai bune experiențe din viața ei. A învățat-o să se autodepășească, i-a lărgit cercul de prieteni și, nu în ultimul rând, a ajutat-o să-și îmbunătățească sănătatea și aspectul fizic.

Lele Pons a slăbit spectaculos. „Nutriția corectă”

Lele Pons a publicat mai multe fotografii în costum de baie din prezent și din trecut. În descrierea fotografiilor a scris: „Ce-ți pot face patru ore de dans zi de zi timp de două luni, plus nutriția corectă”. Imaginile au peste 1 milion de aprecieri și peste 3 mii de comentarii.

Cariera online a lui Lele Pons a luat avânt în anul 2016, datorită aplicației Vine. A făcut ulterior tranziția către YouTube și Instagram, pentru ca mai apoi să se lanseze în muzică în 2018. Totodată, Lele a apărut în mai multe producții TV și cinematografice. De-a lungul ultimilor ani, Lele a documentat mai multe încercări de a menține un stil de viață sănătos.

În vârstă de 27 de ani, Lele s-a confruntat cu obiceiuri alimentare nesănătoase. „Suc în fiecare zi, ciocolată cu lapte în fiecare noapte. Așa obișnuiam să mănânc zilnic“, povestea solista în trecut. Deși se ambiționează să mențină o alimentație echilibrată și un stil de viață activ, Lele promovează de asemenea iubirea de sine.

Citește și: BRomania a slăbit 22 kilograme în cinci luni cu acest meniu. „Am început dieta cu o greutate de 120 de kilograme”

Citește și: Cum a slăbit Alin Gălățescu 20 de kilograme într-o lună și jumătate: „Am ținut o dietă. O chestie foarte simplă, naturală”/ Exclusiv

Lele Pons, transparentă în legătură cu operațiile ei estetice

În ciuda eforturilor constante de a slăbi, Lele Pons se afișează în mediul online exact așa cum este, cu celulită și vergeturi, încurajându-și urmăritorii să se iubească în ciuda nemulțumirilor pe care le au în ceea ce privește aspectul fizic.

Lele Pons este transparentă și când vine vorba de intervențiile estetice la care a apelat. În 2015, Lele a suferit o rinoplastie despre care a vorbit deschis cu mai multe ocazii, mărturisind că nu regretă decizia luată atunci.

Eliminarea lui Lele din emisiunea „Dancing with the Stars” a fost primită cu dezamăgire de urmăritorii ei din întreaga lume. „Încă nu înțeleg cum ai fost trimisă acasă înaintea altora… Sunt uluită”; „Sunt atât de supărată… nu ar fi trebuit să pleci acasă… echipa greșită a fost eliminată!!; „Mi-a plăcut să te urmăresc în fiecare săptămână, ai fost incredibilă la fiecare dans”; „Mi-am pierdut încrederea în această competiție. Nu pot să cred că te-au votat să ieși. Ai fost una dintre cele mai bune dansatoare”, acestea au fost doar câteva dintre reacțiile oamenilor din mediul online.

Citește și: Bursucu a slăbit 23 de kilograme înainte de nuntă. Unde pleacă prezentatorul de la Kanal D cu Andreea în luna de miere/ Exclusiv

Citește și: Cristina Bălan a slăbit 9 kg în 6 luni. Cum a reușit: „Mănânc și dulce”

Cum slăbim dacă nu concurăm la „Dancing with the Stars”

Lele Pons a slăbit ca o consecință a profesiei sale de entertainer. Privilegiul de a dansa patru ore pe zi la job nu ne revine tuturor. De aceea, slăbitul sănătos implică atenția la mai mulți factori decisivi și anume alimentația echilibrată, hidratarea corespunzătoare, odihna, mișcarea și gestionarea stresului zilnic.

O alimentație echilibrată este o alimentație diversificată care include toți macro (proteine, grăsimi, carbohidrați) și micro (vitamine și minerale) nutrienții de care are nevoie organismul nostru. Hidratarea corespunzătoare presupune un minim de opt pahare de apă pe zi, iar un somn odihnitor influențează pozitiv apetitul. Când nu suntem odihniți, organismul poate secreta mai multă grelină, hormon care stimulează apetitul, și mai puțină leptină, hormonul care îi indică organismului că suntem sătui.

Citește și: Alessandra, colega lui Theo Rose, nu se mai oprește din slăbit. „45 de kilograme și am scăpat de hipotiroidism!”

Citește și: Leonard Miron, greu de recunoscut după ce a slăbit considerabil. Cum arată și cu ce se ocupă acum

Stresul, inamicul siluetei

Stresul ne poate afecta atât fizic și mental, cât și emoțional. Cortizolul, hormonul de stres, stimulează apetitul. De aceea, multe persoane își găsesc confortul în mâncare, de cele mai multe ori nesănătoasă. În plus, un studiu din 2016 a relevat că stresul ne încetinește metabolismul. Mișcarea este un bun „inamic” al stresului. Important este să alegem o activitate care ne face cu adevărat plăcere. Doar în acest mod vom reuși să ne ținem de ea.

Potrivit experților, în mod sănătos, putem slăbi între 500 de grame și 1 kg pe săptămână, media lunară fiind între 2 și 4 kg. În caz contrar, organismul suferă un șoc, iar metabolismul încetinește. Acest lucru poate rezulta și într-un deficit de nutrienți în organism, pierderi de masă musculară, oboseală și, implicit, imposibilitatea de a menține la nesfârșit obiceiurile alimentare care ne-au „ajutat” inițial să slăbim.

Foto: Instagram/Lele Pons

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton