Legătura dintre Irina Antonie, de la „Săriți de pe fix”, și Florin Călinescu. Ce sfat i-a dat actorul: “Nu l-am ascultat și mai bine am făcut”/ Exclusiv

.

Actrița Irina Antonie, cunoscută și din seriale TV precum Doctori de mame, Iubire și onoare, Aniela sau Anticamera, a acceptat provocarea de a face parte din cei 8 comedianți care apar în emisiunea lui Cabral de la Pro TV, Săriți de pe fix.

Într-un interviu exclusiv pentru UNICA.ro, actrița ne-a povestit despre debutul ei pe micul ecran sub bagheta lui Florin Călinescu, dar și de ce nu l-a ascultat și s-a înscris la UNATC, deși îi spusese că are talent nativ și nu are nevoie de studii de specialitate.

Irina Antonie, descoperită de Florin Călinescu: “O să-i mulțumesc toată viața”

În prezent, Irina Antonie este absolventă de 3 facultăți: ASE, UNATC și Istoria Artei și nu poate sta departe de teatru.

Ce poți să ne spui despre castingul de la “Săriți de pe fix?”

A fost foarte bine, am făcut ca toate cele, eram pe pereți. Nu se mai țineau la mine, cred că de asta m-au și chemat după. E total altceva decât se întâmplă la teatru.

Intrarea ta în televiziune este legată de Florin Călinescu. Cum a fost întâlnirea cu el?

O să-i mulțumesc toată viața. E incredibil. Este printre oamenii care datorită lor sunt acum aici.

Atunci era un casting cred că poate exagerez, la care au venit 200 de fete. Eu lucram la matinal la B1TV, lucram în platou, în spate. Emisiunea începea la 7.00 și se termina la 10.00. Ne trezeam la 4.30 în fiecare zi, iar eu am fugit la acest casting fără să spun producătorului care mă suna încontinuu. Și am ajuns în Buftea, nu dădusem niciun casting în viața mea și toate fetele erau deja pe listă. Eu eram ultima, trebuia să stau după 200 de fete, care erau modele, toate arătau perfect.

Citește și: Alex Bogdan de la “Săriți de pe fix” se însoară: “Avansul e plătit, formația e vorbită, deci chiar se întâmplă”/ Exclusiv

Citește și: Condiția pe care a pus-o Cabral ca să prezinte “Săriți de pe fix!”, la PRO TV: „Degeaba vin la muncă și pun încă 200 de euro în bancă, dacă stau departe de copii” / Exclusiv

Citește și: Anisia Gafton, despre emisiunea „Săriți de pe fix” și relația cu iubitul ei: „Totul e bine când eu am dreptate” / Exclusiv

Și, nu știu, el s-a enervat la un moment dat, a zis o glumă din asta: ‘hai, care-i prima care vine aici?’ Vorbind mai urât decât povestesc eu acum. Și toate au înghețat, iar eu terminată, pentru că trebuia să ajung la emisiunea aia și mă suna toată lumea, m-am dus prima. Când am deschis gura și am început să vorbesc, a zis: ‘ea e!’ Și le-a trimis pe toate fetele alea acasă. Aveam 21 de ani.

Ce sfat i-a dat Florin Călinescu Irinei Antonie

Erai studentă sau ai dat pe urmă la teatru?

El mi-a zis să nu fac școală, pentru că am un talent nativ. Nu l-am ascultat și mai bine am făcut, pentru că nu poți să lucrezi cu actori, dacă nu știi tehnică și atunci ce faci? Nu s-au mai făcut seriale după aceea mulți ani. Cred că a fost mai bine că am mers la școală, dar după al treilea serial chiar.

Ultima oară când ai lucrat cu el la teatru într-un proiect când a fost?

Nu am lucrat cu el la teatru, doar atunci ne-am întâlnit. Am făcut după aceea Anticamera, un serial foarte bun cu super actori, Iubire și onoare cu Condurache, în care la fel, pentru că eu nu aveam experiență, mă muta efectiv la cameră, niște scene foarte grele și apoi am dat admitere la UNATC, am intrat și am făcut facultatea. Și am mai făcut un serial în Pro sau Acasă și apoi am rămas pe teatru.

Legătura dintre Irina Antonie, de la "Săriți de pe fix", și Florin Călinescu. Ce sfat i-a dat actorul: “Nu l-am ascultat și mai bine am făcut”/ Exclusiv

Irina Antonie: “Nu pot să mă dezlipesc de teatru, îmi place prea mult”

Te-ai confruntat, de-a lungul timpului, cu  probleme financiare? Cum te-ai descurcat?

Soțul nu e actor, asta mă salvează. El e manager sportiv. A făcut tenis de mic și lucrează mult pe zona de tenis. Asta e șansa mea, sincer.

Mai ai și alte proiecte?

Fac reclame, am terminat Istoria Artei acum, a treia facultate. Prima a fost ASE, apoi UNATC și acum Istoria Artei. Tot în zona asta. Nu pot să mă dezlipesc de teatru, îmi place prea mult.  Am muncit atât de mult atâția ani, nu pot acum să renunț, efectiv. Și să știi că în teatrul independent e altfel de muncă față de teatru în care ești angajat. Tot timpul trebuie să dovedești, tot timpul trebuie să iasă proiectele bune, pentru că lumea cumpără bilet și tu împarți cu teatrul juma – juma, adică nu e că am salariu. Până la urmă și în independent, dacă îți faci treaba foarte bine, poți să găsești variante să supraviețuiești. Problema este că nu este ceva constant, să zici: ‘băi, nu mă interesează, îmi vin banii ăia’.

Irina Antonie: “Nu mai pun presiune pe mine”

Legătura dintre Irina Antonie, de la "Săriți de pe fix", și Florin Călinescu. Ce sfat i-a dat actorul: “Nu l-am ascultat și mai bine am făcut”/ Exclusiv

În viața reală ești mamă. Cum te-a schimbat experiența asta?

Aveam un spectacol cu Lia Bugnar după ce am născut. Toată lumea îmi spune Antonia. Și mi-a zis:  “Băi, Antonia, ce ai făcut, că ești foarte bună! Ești mult mai bună”. Te rog să nu te superi pe mine că îți spun asta, că nu spun într-un sens rău: nu-mi mai pasă, dar în sensul bun, nu mai pun presiune pe mine, nu mă mai interesează că îmi spui ceva, că nu știu cui nu i-a plăcut, pentru că nu mai am timp. Sunt atât de concentrată că știu că intru să fac foarte bine ca să ajung acasă la copil.

Îți mai dorești copii?

O iubesc atât de mult încât nu pot să-mi imaginez acum. Mi se pare prea devreme, nu știu, habar nu am. Toată lumea zice: ‘domne, să ai doi copii!’ Nu știu cum aș putea să iubesc pe altcineva, că o iubesc atât de mult pe ea, dar poate că sunt la început, nu știu cum e când ai mai mulți copii.   

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton