Lavinia Pîrva, apariție spectaculoasă la concertul lui Ștefan Bănică de Crăciun. Pe scenă au urcat și copiii lui

.

Ștefan Bănică a organizat un eveniment unic pentru a sărbători 20 de ani de concerte de Crăciun la Sala Palatului. Timp de patru zile, artistul a fost protagonistul unui show impresionant de sunet, lumini și efecte grafice, pe scena căruia a fost acompaniat de soția lui, solista Lavinia Pîrva, și de copiii mari, Radu Ștefan Bănică și Ana Violeta Bănică.

Lavinia Pîrva a bifat o apariție spectaculoasă pe scena evenimentului aniversar, într-o rochie roșie cu decolteu în V și paiete. Ștefan Bănică Junior și soția lui au cântat împreună piesa „Doar un Crăciun cu tine”. Concertul a avut mai mulți invitați speciali, printre care copiii mari ai artistului, Radu și Violeta, trupele Voltaj și Iris, interpreta de muzică populară Sofia Vicoveanca și Nicole Cherry, printre alții.

Lavinia Pîrva, strălucitoare la brațul lui Ștefan Bănică Junior, pe scena concertului aniversar de Crăciun

Ștefan Bănică Junior a împărțit scena cu fiul cel mare și cu fiica lui, două dintre cele mai emoționante momente ale serii. Alături de Radu a cântat piesa „Cum am ajuns să te iubesc”, iar Violeta l-a acompaniat la pian pe piesa „În felul meu”, pe care au compus-o împreună.

Ștefan Bănică Junior și fiul lui, Radu Ștefan Bănică, pe scenă

Ștefan Bănică Junior are trei copii, pe Radu din fosta relație cu Camelia Constantinescu, pe Violeta din fostul mariaj cu prezentatoarea TV Andreea Marin, și pe Alexandru din actuala căsnicie cu Lavinia Pîrva.

După ce a declarat că cea mai mare împlinire a lui sunt copiii, alături de care a petrecut fiecare Ajun de Crăciun, Ștefan Bănică Junior și-a introdus fiica pe scenă. În cadrul evenimentului, Violeta și-a făcut debutul artistic, la pian.

Citește și: Andreea Marin și fiica ei, Violeta, apariție elegantă pe covorul roșu. „Nu uit de autoritatea părintelui” / Video exclusiv

Citește și: Andreea Marin, premiată alături de Violeta pe aceeași scenă, la Gala Performanței și Excelenței!

Ștefan Bănică Junior și fiica lui, Violeta, au compus o piesă împreună

„Astă seară vreau să vă fac o surpriză. Am compus un cântec împreună cu fiica mea, cu Violeta. O lumină pe ea să o vedem, e superbă. Ea a venit cu linia melodică, eu am dus-o mai departe. E prima oară când îl cântăm în fața unui public. Este prima oară când ea cântă în fața unui public. Este prima noastră compoziție împreună”, a declarat Ștefan Bănică Junior.

Ștefan Bănică și fiica lui, Violeta Bănică, pe scenă

Acompaniat de Violeta la pian, Ștefan a cântat versurile emoționante: „Mi-aș dori să te știu fericită/ Să te simți iubită/ Chiar dacă sună a clișeu/ Te-am iubit în felul meu”.

Pe scena evenimentului au mai urcat și trupele Iris și Voltaj, artiștii Nicola, Monica Anghel și Luminița Anghel, Nicole Cherry și interpreta de muzică populară Sofia Vicoveanca, printre alți instrumentiști și dansatori.

Citește și: Lavinia Pîrva se menține practicând acest sport. „Mie mi-a făcut foarte mult bine” / Video

Citește și: Cum își cresc Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică jr. fiul și cine îi ajută. „Tot ce se întâmplă în viața copilului meu e cu măsură” / Exclusiv

„A fost excepțional!”

„A fost excepțional!”; „Cât de frumos a fost! Felicitări pentru tot. Pentru brandul tău, pentru invitații speciali, pentru copiii tăi minunați, pentru tot!”; „Un concert MINUNAT. Am trecut prin toate emoțiile!”; Felicitări, Ștefan, ești inepuizabil!”; „Cel mai frumos concert la care am fost!”, acestea au fost doar câteva dintre comentariile din mediul online.

Au fost patru zile de concert, 7, 8, 9 și 10 decembrie, la Sala Palatului București. Pe 16 decembrie evenimentul va ajunge și la Cluj-Napoca.

Foto: Instagram/Ștefan Bănică Junior

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton