Lavinia Petrea, la final de 2023: „Anul dorințelor împlinite. l-am început în casă nouă și îl vom încheia într-o vacanță mult visată” / Exclusiv

.

Lavinia Petrea spune că 2023 a fost anul dorințelor împlinite pentru ea și familia sa. S-a mutat în casă nouă, iar finalul de an îl petrece, împreună cu soțul și cei 3 copii, într-o destinație la care visa de multă vreme.

În exclusivitate pentru UNICA.ro, Lavinia Petrea, prezentatoarea știrilor de dimineață de la Pro TV, dezvăluie care este cea mai mare bucurie pe care ai trăit-o în 2023, cum o prinde finalul de an, ce dorințe are pentru 2024, dar și ce o motiveză în fiecare zi în meseria pe care o desfășoară de mai bine de 20 de ani.

Lavinia Petrea, despre 2023: „Îl voi numi anul dorințelor împlinite”

Cum te prinde finalul de an, ce planuri ai pentru sărbători?

La final de an mi se îndeplinește o dorință: aceea de a trăi o experiență nouă alături de familia mea, undeva la cald, aproape de plajă și apă. În a doua zi de Crăciun vom plecam toți cinci într-o destinație exotică, o călătorie la care visam de ceva vreme și pentru care acum cred că sunt pregătiți și copiii.

Ce parfum are Crăciunul tău și care este prima amintire care îți vine în minte când te gândești la sărbătorile de iarnă?

Crăciunul are miros de coji de portocale uscate pe sobă! Amestecat cu miros de haine proaspăt spalate dar înghețate de gerul de afară și puse apoi și ele la uscat lângă sobă. Acolo lângă soba din casa bunicilor în care am crescut se întâmpla toată magia Crăciunului.

Care este cea mai mare bucurie pe care ai trăit-o în 2023?

2023 va râmâne primul an petrecut în casă nouă, în casa familiei noastre. Îl voi numi anul dorințelor împlinite: l-am început în casă nouă, și îl vom încheia într-o vacanță mult visată. Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce am, sunt un om norocos cu care viața a fost tare bună până acum.

Citește și:  Ce tradiții nu va respecta Nicoleta Nucă la nunta cu Alex Ursache: „Nu mă reprezintă” / Exclusiv

Citește și:  Adrian Nartea, întrebat de fata cea mare de ce se săruta cu actrițele din serialul „Vlad”. Reacția actorului și a soției / Exclusiv

Citește și:De ce este Lili Sandu „total împotriva” rezoluțiilor de Anul Nou. Ce planuri are prezentatoarea TV de sărbători / Exclusiv

Lavinia Petrea, despre cea mai mare dovadă de curaj: „Să țin cu dinții de niște principii”

Ce apreciezi cel mai mult la tine, ca om?

Faptul că la mine totul trece prin suflet iar asta mă determină în permanență să fiu un om bun și să răspund cu bunătate și toleranță răului din jur. Și când spun primul “Bună dimineața” telespectatorilor noștri, îl trec prin suflet.

Care este cea mai mare dovadă de curaj de care ai dat dovadă în ultima vreme?

Să țin cu dinții de niște principii, să continui să cred că bunul și binele vor aduce mereu echilibru în cele mai dificile situații.

Ce o motivează pe Lavinia Petrea

Ce te motivează în meseria ta și cum îți dorești să fie noul an pentru tine?

Am împlinit 20 de ani în meseria mea și de-a lungul acestor ani motivațiile au fost diferite. La început erau curiozitatea, setea de a afla și accesul la informație dintr-o poziție privilegiată. Apoi a fost dorința de a contribui prin informarea corectă și dezvăluirea faptelor ascunse de ochii lumii, la evoluție și la schimbarea în bine a societății în care trăim.

Acum mai adaug ceva: mulțumirea că reușesc să transmit energie pozitivă și o stare de bine celor care aleg să își înceapă ziua cu știrile dimineții de la PRO TV. Nu aș fi nimic fără echipa din care fac parte, dar fiecare avem rolul nostru! Și vreau să le mulțumesc tuturor celor care îmi dau mesaje și îmi spun că simt energia de care vorbeam. Pentru mine înseamnă enorm!

Profesional îmi doresc să nu pierd nimic din ceea spuneam mai sus că mă motivează, să fiu inspirată, creativă și energică. Pe plan personal îmi doresc sănătate pentru mine și toți ai mei.

Vă îmbrățișez și vă doresc pentru noul an să aveți mai mult timp pentru voi! La mulți ani!

Foto: Lavinia Petrea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton