Lavinia Goste a avut nevoie de îngrijiri medicale. Solistei i s-a făcut rău, în timp ce le preda elevilor: „Am mai avut perioade grele”

.

Lavinia Goste (39 ani) s-a confruntat cu probleme de sănătate. În urmă cu câteva zile, solista de muzică populară a solicitat ajutorul medicilor de pe ambulanță după ce i s-a făcut rău în timpul cursurilor pe care le ține la Școala de folclor pe care a înființat-o. Interpreta a dezvăluit pentru Unica.ro cum se simte acum și care a fost diagnosticul medicilor.

Lavinia Goste a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce i s-a făcut rău

Clipe de coşmar pentru îndrăgita interpretă de folclor românesc de la Satu Mare, Lavinia Goste. Miercurea trecută, în timpul cursurilor pe care le ţine la Şcoala de folclor pe care a înfiinţat-o alături de soţul ei, artistei i s-a făcut brusc rău şi a solicitat ajutorul medicilor.

Veniţi la faţa locului, aceştia i-au recomandat Laviniei o serie de analize mai amănunţite, pentru a exclude orice alte cauze.

„Mai întâi de toate, doresc să le urez celor ce poartă nume de floare un călduros „La mulţi ani. În ultima perioadă, am fost mult mai puţin activă pe reţelele de socializare, deoarece nu m-am simţit bine. Am mai avut perioade grele, în care oboseala şi-a spus cuvântul, dar acum a fost diferit”, a afirmat Lavinia Goste.

Artista a precizat că și-a făcut analizele recomandate de medici, iar diagnosticul a fost epuizarea.

Citește și: Ce face Loredana cu hainele pe care nu le mai poartă? „Sunt ținute unicat!” / Exclusiv

Citește și: Carmen Brumă, despre cum putem trece de sărbători fără a ne îngrășa. „Paștele reprezintă o încercare grea!” / Exclusiv

„În urma analizelor, s-a exclus tot ce e mai rău şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că este o epuizare. Le am pe fete şi pe Marius, ei îmi dau putere, aşa că am decis să o las mai uşor cu activitatea la şcoala de folclor şi să îmi acord mai mult timp mie, să mă refac pentru spectacolele frumoase care vor urma. Vă mulţumesc tuturor celor care îmi sunteţi alături! Să ne revedem cu bine, pe scenă! O zi cu pace și gânduri bune”, a transmis interpreta de muzică populară.

Cine este Lavinia Goste

Lavinia Goste este una dintre cele mai apreciate soliste de muzică populară din zona Satu Mare. Talentul i-a fost descoperit în școala generală, de către profesori, care i-au îndemnat părinții să o mute la Liceul de Muzică, ceea ce s-a și întâmplat.

A câștigat primii bani la vârsta de 10 ani, când a primit un premiu, iar din acea sumă i-a cumpărat surorii ei o floare, fiind ziua de naștere a acesteia.

Citește și: Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. „Oglinda mea este mai bună decât filtrele voastre!”

Citește și: Claudia Iosif, cerere în căsătorie, la doar şase luni după ce s-a despărţit de Dorian Popa! Ce răspuns a dat Babs

De mai bine de 15 ani, Lavinia Goste este căsătorită cu Marius Zorilă, unul dintre cei mai talentaţi violonişti şi dirijori de la noi. Din pasiune pentru folclorul românesc, în 2015 cei doi au pus bazele unei şcoli de folclor, căreia amândoi îi dedică mare parte din timpul lor.

Lavinia şi Marius au împreună două fete gemene, Maria Elisa şi Ioana Nicole, care au aproape 11 ani.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Lavinia Goste

Sursă foto: PR, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton