De ce s-a dus, de fapt, Laurențiu Reghecampf la vila din Snagov în ziua scandalului

.

Ies la iveală noi detalii legate de scandalul de proporții dintre Anamaria Prodan (49 de ani) și Laurențiu Reghecampf (47 de ani). Impresara îl acuză pe antrenor că se afla sub influența băuturilor alcoolice când s-a dus în casa de la Snagov pentru a-și vizita fiul, pe Laurențiu Jr. (Bebeto). Dar care a fost motivul pentru care Laurențiu Reghecamf s-a dus la Snagov vineri?

După decizia divorțului de Anamaria Prodan, Reghecampf își poate vizita fiul de două ori pe lună, în weekenduri. Așa se face că antrenorul s-a dus vineri să la Bebeto în vizită, să-i vorbească.

De ce s-a dus, de fapt, Laurențiu Reghecampf la vila din Snagov în ziua scandalului

Anamaria Prodan spune că Reghecampf nu și-a invitat fiul la botezul copilului pe care-l are cu Corina Caciuc. Mai mult, ea susține că antrenorul era beat și pus pe scandal când a ajuns în vila unde locuiește Bebeto.

Nu l-a chemat pe Bebeto la botez, nu s-a pus problema de așa ceva! Copilul nu vrea să meargă cu el! Adică, tu vrei copilul să-ți sară în brațe când tu îi distrugi mama, o ameninți cu moartea, o lovești?! Mirosea rău a alcool atunci când a intrat peste noi în casă, duhnea. Așa a zis și bona, așa a zis și copilul. Era turbat, a venit turbat peste noi în casă!

Eu, copilul meu și finii mei nu putem să stăm drepți, cu mâinile la spate, ca să ne bată Reghecampf! Noi ne-am apărat, toți trei ne-am apărat, și copilul, și bona, și finul meu, de fapt, toți patru. Noi toți ne-am apărat, în condițiile în care acest om era efectiv turbat! – a declarat Anamaria Prodan, potrivit playtech.ro.

Citeşte şi: Actorul Robert Cormier din „Heartland” a murit la 33 de ani

Citeşte şi: Lui Laurențiu Reghecampf i s-ar fi pus sechestru pe bunuri în procesul divorțului

Citeşte şi: Alexia Eram, agățată de un bărbat de 50 de ani. „S-a întâmplat în Dubai”

Citeşte şi: Cine îl va înlocui pe Mihai Bendeac la iUmor

Apoi, Reghecampf s-a dus la nașul său, a cărui vilă este chiar lângă cea a impresarei și acela a fost momentul când a început cearta dintre el și Anamaria Prodan, notează Gândul.

După scandalul dintre Prodan și Reghecampf, Bebeto a avut un șoc când a văzut filmările cu bătaia dintre părinții săi.

Bebeto a văzut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară şi nu se poate opri din plâns. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la şcoală, în faţa colegilor şi în faţa întregii ţări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de ruşine că tatăl lui i-a bătut mama, este traumatizat. Mai mult, copilul a fost ameninţat că va fi luat pe sus şi dus cu forţa acasă la Corina Caciuc.

Copilul este pur şi simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima căsnicie se repetă în cazul copilului din a doua căsnicie – a precizat Anamaria Prodan, la scurt timp după bătaia cu Reghecampf, conform realitatea.net.

Anamaria Prodan a mai precizat că au mai fost certuri care s-au încheiat violent între ea și antrenor.

Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu, care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în faţa lui, iar eu l-am întrebat dacă a filmat ca să mergem la poliţie.  

Pentru că era deja a treia oară când mă duceam la poliţie şi nu aveam probe. Ce aţi văzut acum a mai venit de trei ori, deci s-a mai întâmplat. (…) Tot ceea ce vedeţi astăzi la Reghecampf nu cred că aţi văzut timp de 16 ani cât a fost cu mine. Omul trăia într-o altă lume, avea alte valori despre viaţă. Avea alt anturaj – spunea Prodan, acum câteva zile.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton