Laurențiu Reghecampf a cerut-o în căsătorie pe Corina Caciuc, în plin divorț cu Anamaria Prodan: „Îmi trăiesc viața la maxim. Mă însor”

.

Laurențiu Reghecampf a făcut un anunț care a luat prin surprindere toată lumea mondenă din România. Fostul antrenor al FCSB-ului, în vârstă de 48 de ani, a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Corina Caciuc, alături de care formează un cuplu de patru ani și cu care are doi copii, în ciuda tuturor scandalurilor cu Anamaria Prodan şi chiar dacă procesul lor de divorț nu a fost încă finalizat.

Laurențiu Reghecampf a cerut-o în căsătorie pe Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, cu care are doi băieți, Liam și Landon Abram, acesta din urmă născându-se în martie anul trecut. Antrenorul mai are doi copii din relații anterioare: Luca, din căsătoria cu Mariana Pfeiffer, și Bebeto, din căsătoria cu Anamaria Prodan.

Invitat la podcast-ul lui Bursucu, Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit că a cerut-o în căsătorie pe partenera sa de viaţă, Corina Caciuc, chiar dacă procesul de divorţ cu Anamaria Prodan nu a ajuns încă la un final.

Citeşte şi: Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a născut un băiețel. Reacția avută de Anamaria Prodan

„Am cerut-o de soție pe Corina. Noi avem un «wishboard» (n.r. – listă de dorințe) pe care l-am făcut în luna decembrie. Fiecare dintre noi și-a pus anumite dorințe pentru anul următor. Unul dintre lucrurile pe care mi le-am dorit a fost să termin divorțul cu Anamaria Prodan. Era vorba de 19 aprilie, atunci aveam ultimul termen care s-a amânat. Aceasta a fost dorința mea, să divorțez și să o cer pe Corina de soție”, a anunțat Laurențiu Reghecampf, la „un PODCAST mișto By Bursucu”, potrivit gsp.ro.

Totodată, acesta a dezvăluit că, deşi încă nu s-a pus în genunchi şi nu a creat un moment romantic aşa cum şi-a dorit, presimte că acel episod va avea loc curând şi va face toţi paşii necesari pentru a crea cadru de poveste.

În ciuda scandalurilor pe care le are cu Anamaria Prodan, la ani buni de la separare, Laurențiu Reghecampf pare să fie hotărât să își continue viața alături de Corina Caciuc și cei doi băieți ai lor. Antrenorul și-a exprimat dorința de a se căsători cu Corina, chiar dacă divorțul cu Anamaria Prodan nu a fost încă finalizat.

„Chiar dacă nu s-a întâmplat divorțul, am cerut-o. Aș vrea să fie o chestie romantică, vreau când o fac să o fac din inimă. Mă voi pune și în genunchi, fac orice, sunt un copil. Îmi trăiesc viața la maxim, sunt fericit, mă însor”, a continuat acesta pentru sursa menţionată anterior.

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan, într-un război etern

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este unul dintre cele mai mediatizate și controversate evenimente din showbiz-ul românesc. Cei doi au format un cuplu mai bine de 15 ani, însă, de-a lungul ultimilor ani, au fost implicați în numeroase scandaluri publice.

Citeşte şi: Scandal în stradă între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a chemat poliția, impresara a filmat tot: „Te faci de râs în fața țării”

Ultimul episod controversat a avut loc când Anamaria Prodan a filmat un videoclip live la un service auto, în timp ce era înconjurată de polițiști și de Laurențiu Reghecampf, care încerca să recupereze un skijet. Potrivit lui Reghecampf, totul a început când acesta a raportat la poliție că nu își mai găsește barca și skijet-ul, bunuri pe care le lăsase în garajul de la Snagov. După mai multe investigații, a descoperit că skijet-ul era la un mecanic frecventat de el.

„M-am dus la el să îl întreb dacă știe ceva despre barcă, pentru că am făcut o plângere la poliție și se caută barca. Când am intrat acolo era skijet-ul. (…) A auzit Anamaria, a venit cu live-ul ei, cu ce a făcut. Eu nu am făcut scandal și nu fac nici acum, numai că trebuie să mă asigur cumva că lucrurile acestea rămân acasă”, a declarat Reghecampf în cadrul podcastului „Amemritat cu Nasrin”, conform spynews.ro.

Ce a spus Laurenţiu Reghecampf despre partaj în divorţul de Anamaria Prodan

În ceea ce privește partajul, Reghecampf a explicat că toate bunurile comune vor fi distribuite conform deciziei judecătorești, însă până atunci, acestea sunt pe numele lui și el trebuie să se asigure de securitatea lor.

„În momentul în care se va face partajul, judecătorul va spune: tăiem barca în două, în trei, în cinci, în șapte, nici nu contează. Dar, până atunci, lucrurile acestea sunt pe numele meu și eu sunt responsabil din punct de vedere al securității. Ea ia lucrurile foarte lejer”, a mai spus Laurenţiu Reghecampf la „Amemritat cu Nasrin”.

Citeşte şi: Laurenţiu Reghecampf refuză ca Anamaria Prodan să îi păstreze numele după divorţ: „Îl foloseşte ca să îl denigreze. Sunt ţinut cu forţa în această căsnicie”

Anamaria Prodan a răbufnit după declaraţiile lui Reghecampf

După declarațiile lui Reghecampf conform cărora nu îi mai plătește facturile Anamariei Prodan, impresara a reacționat vehement.

„Of, a ajuns pe la podcasturi? Le ia la rând? Săracul de el. Jur, îmi e foarte milă. E rău când nu mai ai de pe ce să bei apă. Greu când nu te mai respectă nimeni. Greu când ești dat afară de peste tot. Greu când nu reușești să mai pui mâna pe nimic din ce aparține familiei să vinzi să mai faci rost de bani pentru încă o lună, greu când ești executat silit pe ce bunuri mai ai pe numele tău, greu când nu mai ai drept de a antrena datorită datoriilor, greu când ești pătat peste tot și când toți își dau coate când apari”, a declarat Prodan pentru Spynews.ro.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, pregătită să poarte din nou rochia de mireasă: „În curând”. Ce spune Ronald Gavril despre relația cu impresara

Anamaria Prodan a continuat să arunce cu acuzaţii în Reghecampf, printre ele numărându-se şi faptul că nu i-ar fi plătit pensia alimentară fiului lor, Bebeto, dar şi că antrenorul ar avea probleme financiare grave.

„El a fost executat silit pentru pensia alimentară a copilului lui, care era neplătită de luni de zile. Probabil o să fie din nou executat silit pentru același lucru. Reghecampf nu are bani să-și achite benzina de la mașină, darămite să ne dea nouă bani de facturi. Milă și silă pentru un așa bărbat. Eu și mama mea l-am ținut de când se știe, avem actele doveditoare cu sute de mii de euro luate de la mama mea”, a adăugat impresara pentru aceeaşi publicaţie menţionată mai sus.

Sursa foto: Facebook şi Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton