Laura Micovschi, însărcinată pentru a doua oară. Modul emoționant prin care vedeta a dat vestea: „Moșule, de anul viitor…”

.

Laura Micovschi este însărcinată pentru a doua oară. Fosta prezentatoare de la Antena Stars a dat vestea în mediul online, printr-un mesaj emoționant. Vedeta mai are un băiețe de doi ani și șapte luni.

Îmbrăcată într-un body și cu Vladimir alături, care se sprijină pe burtica ei vizibil crescută, aceasta a fost imaginea postată de Laura Micovschi pe o rețea de socializare. Vedeta a scris în dreptul fotografiei care vorbește despre fericirea trăită:

„Moșule, de anul viitor trebuie să ne aduci mai multe cadouri! Vladimir va fi frățior mai mare!”

Laura Micovschi a fost diagnosticată cu endometrioză

Diagnosticată cu endometrioză, Laura Micovschi povestea, la un moment dat, care a fost drumul pe care l-a parcurs până ca visul ei să devină realitate.

„În viaţa fiecărei familii, în viaţa fiecărui cuplu vine, la un moment dat, această dorinţă de a avea un copil. Noi am fost multă vreme focusaţi pe carieră, eram şi tineri la început şi într-o zi, fără să aibă legătură cu dorinţa de a deveni părinţi, am aflat că am endometrioză. Cred că aţi auzit foarte mult, în utlima vreme, acest cuvânt. E ca şi o avalanşă, pentru că tot mai multe femei descoperă că suferă de această afecţiune şi prea puţină lume ştie cu ce se mănâncă şi cât de gravă poate să devină”, spunea Laura Micovschi, la Antena Stars.

„Mi s-a spus să nu mă panichez, dar citind şi aflând tot mai multe despre ea, am aflat că se poate ajunge la interfilitate”

Ştirista a tras un semnal de alarmă și a vorbit despre durerea fizică și de avalanșa de stări care vin la pachet cu această boală. Ba mai mult, recunoștea că, la rândul ei, s-a temut de infertilitate, una dintre consecințele acestei afecțiuni.

„Mi s-a spus să nu mă panichez, dar citind şi aflând tot mai multe despre ea, am aflat că se poate ajunge la interfilitate. Am început să mă informez, pentru că endometrioza înseamnă foarte multă durere. De aceea, vreau să şi trag un semnal de alarmă: nu e normal ca astfel de durere fizică să existe în viaţa unei femei. Nu e normal să existe un munte de durere, de emoţii negative care să se întâmple în fiecare lună şi să nu fie doar trei patru zile. Să fie dureri greu de descris în cuvinte. Până la infertilitate, e o viaţă foarte grea cu această endometrioză”, mai spunea Laura Micovschi.

Citeşte și: Adela Mărculescu, despărțire abruptă de bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult: „Era regretul unei vieţi risipite”

Citeşte și: Simona Pătruleasa: „A mai trecut un an și simt că am întinerit!” Care sunt bucuriile jurnalistei legate de 2023 / Exclusiv

Citeşte și: Tom Cruise, avertizat de fostul soț al rusoaicei cu care ar avea o idilă. „Să țină ochii larg deschiși!”

Citeşte și: Dovada că Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. „Cam periculos pe străzile din California”

Laura Micovschi : „În primul rând trebuie să găseşti un medic bun. Trebuie un nutriţionist care să îţi explice ce ai voie să mănânci”

Vedeta susținea că poți ieși victorioasă din această luptă dacă găsești specialiștii potriviți ca să te îndrume. „În primul rând trebuie să găseşti un medic bun. Trebuie un nutriţionist care să îţi explice ce ai voie să mănânci, ce nu ai voie să mănânci, ce trebuie să schimbi”, afirma Laura Micovschi.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton