Laura Giurcanu și Aris Eram, împreună în Barcelona. Cum au fost surprinși de paparazzi

.

Laura Giurcanu și Aris Eram au fost surprinși împreună, pe aeroport, când s-au întors dintr-o scurtă vacanță în Barcelona. Fiul Andreei Esca și influencerița ar fi petrecut câteva zile în orașul în care acesta studiază.

După câteva zile în Barcelona, cei doi au revenit în România, fiind surprinși pe aeroportul Otopeni. Deși au făcut tot posibilul pentru a nu fi recunoscuți și nici măcar nu s-au ținut de mână, Aris și Laura nu au putut scăpa de paparazzi.

Laura Giurcanu și Aris Eram, vacanță în Barcelona

Aris Eram este o persoană care ține la viața sa privată, postând rar pe rețelele de socializare. Până acum, mezinul Andreei Esca nu a distribuit în spațiul public nicio imagine cu vreuna dintre fostele sale iubite. Deși a fost văzut sărutându-se cu Laura Giurcanu, acesta nu a atins până acum acest subiect, alegând să țină departe de ochii publicului relația pe care o are cu influencerița.

Pe de altă parte, Laura a fost cea care s-a dat de gol, aceasta postând pe pagina sa de Instagram imagini din Barcelona, unde s-a aflat în acest weekend.

Deși nu a publicat nicio imagine în care să apară și Aris Eram, cei doi au revenit împreună din orașul spaniol.

Paparazzi de la Cancan i-au surprins pe concurenții de la America Express pe aeroport, când s-au întors din Barcelona.

De asemenea, atât Laura cât și Aris au publicat, zilele trecute, imagini din Londra, unde au fost în același timp, dând indicii că ar fi călătorit împreună și în capitala Marii Britanii.

Citește și: Imaginea cu Aris Eram și Laura Giurcanu care a stârnit un val de reacții. Detaliul observat de fani

Citește și: Ce nu s-a văzut la TV! Laura Giurcanu și Aris Eram au dormit împreună la America Express

Citește și: Reacția lui Edward Sanda, după ce Cătălin Bordea l-a făcut „laș”: „Și așa nu îi prea știe nimeni” / Video

Citește și: Ana Baniciu a spus că a fost „dificil” să lucreze cu tatăl ei, Mircea Baniciu. „Mi-era frică să plece” / Video

Aris și Laura, noul cuplu din showbiz

Aris Eram și Laura Giurcanu ar forma cel mai nou cuplu din showbiz. După ce au revenit din America Express, emisiune câștigată de Laura și Sânziana Negru, fiul Andreei Esca și influencerița au ieșit împruenă la masă, după care au fost văzuți sărutându-se în mașina ei.

Niciunul dintre cei doi nu a confirmat sau infirmat relația până în acest moment. Mai mult, ei au făcut o ediție specială a Podcastito Express, în care au primit întrebări de la fani.

Atunci, Laura și Aris au recunoscut că între ei a existat o chimie încă de când s-au cunoscut pe aeroport, înainte de a pleca în competiția filmată în America de Sud.

„În această competiție cred că ne-am împrietenit foarte repede. De la plecare. Din aeroport, unde am stat într-un separeu unde erau doar 2 șezlonguri pe care au dormit Alexia și Sânziana și eu și Laura am dormit pe jos. Nu apucai să stai prea mult de vorbă. Mi se pare că noi ne-am împrietenit uitându-ne unul la altul”, au afirmat ei.

Mai mult, influencerița a mărturisit atunci că îi place că Aris Eram este „descurcăreț” și „amuzant”.

„Mie îmi place că ești descurcăreț, că ești foarte amuzant și ești un om foarte bun, care mă face să mă simt bine când sunt în prezența lui”, a precizat Laura Giurcanu.

Și Mario Fresh profită de fiecare ocazie pentru a-l pune pe fratele iubitei sale în situații incomode. Invitat la Podcastito Express, artistul l-a făcut pe Aris să roșească, tot aducând-o pe Laura în discuție.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imaigni cu Laura Giurcanu și Aris Eram

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton