Laura Cosoi, total schimbată în rolul din serialul „Bravo, tată!”: „Interpretez un personaj cu care nu m-am mai întâlnit”

.

Laura Cosoi marchează o nouă reușită după o perioadă grea. Actrița va juca în producția „Bravo, tată!”, cel de al doilea sezon urmând să fie difuzat din 18 februarie, la Antena 1.

La 42 de ani, Laura Cosoi este însărcinată și urmează să devină mamă pentru a patra oară. Actrița și-a pierdut de curând mama, iar suferința prin care a trecut nu poate fi povestită în cuvinte.

Laura Cosoi, rol în producția „Bravo, tată!”

Apreciată de un public larg pentru prestațiile sale în diferite roluri, Laura Cosoi se declară încântată de această provocare. Emoționantă a fost și întâlnirea cu colegii de platou. Vedeta recunoaște că i-a fost dor de atmosfera de filmare și abia aștepta șansa de a juca din nou într-un serial.

„Mi-am dorit foarte mult să revin în proiectele de televiziune, mi-a fost foarte dor, în special, de aparițiile într-un serial și m-am bucurat atunci când am primit invitația de a participa la castingul pentru Bravo,tată! și că s-au gândit că mă potrivesc în această formulă. Reîntâlnirea cu ai mei colegi de platou a fost una foarte dragă, pentru că, în mare parte, îi știam pe toți, am mai lucrat împreună și sunt toți oameni tare faini.

De cele mai multe ori, zilele de filmare sunt încărcate cu mult umor, râdem destul de mult și în afara momentelor de filmare și mă consider foarte norocoasă că pot să-mi exercit meseria”, spune frumoasa blondă.

,,Sunt fericită că pot juca într-un serial de comedie, mi se pare că mi se potrivește acest gen”

Laura Cosoi se declară fascinată și de personajul căruia îi dă viață. Pasionată de spiritualitate, Letiția este o femeie cu adevărat captivantă. Vedeta admite că a analizat mult trăirile Letiției, asta pentru că voia să îi contureze cât mai bine portretul, unul care speră să ajungă la sufletul celor care o vor urmări.

,,Sunt fericită că pot juca într-un serial de comedie, mi se pare că mi se potrivește acest gen, iar de data aceasta interpretez un personaj cu care nu m-am mai întâlnit, ca profil, până acum. Este vorba despre Letiția, o femeie captivantă, orientată spre spiritualitate, spre lumea energiilor, care sunt, acum, foarte la modă.

Vorbim, așadar, despre un personaj pe care a trebuit să-l analizez și să-l învăț, treptat. Vreau să las publicul să descopere acest personaj și abia aștept să văd cum va fi primită Letiția în sufletul iubitorilor serialului și mă bucur că am această șansă minunată de a face parte din această echipă”, mai spune ea.

Citeşte și: Cătălin Botezatu, reacție nervoasă în culisele unui eveniment: „Prostia, amatorismul și oamenii care mă copiază!” / Exclusiv

Citeşte și: Nelu Vlad, transportat de urgență la spital! Liderul trupei Azur are un hematom inoperabil la creier: „Mi-am pierdut și vederea”

Citeşte și: Cristina Herea, răsfățată de soțul avocat cu o vacanță în Cuba. Cum s-a schimbat viața vedetei după divorțul de Mihai Benga

Citeşte și: Jean-Paul Belmondo și Ursula Andress, o iubire tulbure. Actorii și-au părăsit partenerii de viață ca să fie împreună

Care este acțiunea serialului ,,Bravo, tată!”

Comedia ,,Bravo, tată!” îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel, Serialul este despre familie și despre cum micile probleme casnice, de zi cu zi, stârnesc situații dintre cele mai complicate, cu rezolvări cât mai comice, dar și despre cum reușește un bărbat să fie și tată, și soț, și iubit și, totodată, să-și facă și timp pentru prieteni.

Foto: Facebook, Pr

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton