Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean și-au serbat toate cele trei fete. Cum arată torturile Ritei, Larei și Verei

.

Laura Cosoi (42 ani) urmează să devină mamă pentru a patra oară și a decis să își sărbătorească cele trei fetițe pe care le are cu Cosmin Curticăpean, în acest weekend. Născute vara, Rita, Vera și Lara au avut parte de o triplă petrecere.

Laura Cosoi și-a sărbătorit cele trei fetițe

Sâmbătă, 22 iunie, Lara, fata cea mică a Laurei Cosoi a împlinit 2 ani. Cum și surorile ei mai mari sunt născute tot vara, Vera – pe 14 august, iar Rita – pe 11 iunie, cele trei fetițe au fost sărbătorite împreună. Deși petrecerea a fost comună, fiecare a avut colțul ei ideal, precum și tortul cu personajele preferate.

„Cum fetele sunt născute vara ieri le-am sărbătorit în curtea casei noastre alături de familie și muuuulți prieteni. Este primul an în care am reșuit să organizăm o petrecere pentru toate trei și a ieșit exact ca un “vals al florilor”. Fiecare și-a ales o tematică potrivită vârstei, decorul splendid cu multe baloane, torturi savuroase cu personaje, pirat, muzică pentru toate gusturile, iar noi, adulții, ne-am bucurat să fim în preajma lor savurând paella și sangria ca la mama ei acasă”, a scris Laura Cosoi pe pagina ei de Instagram, unde a postat imagini de la frumoasa petrecere.

Cum actrița mai are puțin până va aduce pe lume cel de-al patrulea copil al ei și al lui Cosmin Curticăpean, aceasta spune că speră că după acest eveniment își mai dorește doar să mai reușească să mai filmeze pentru un documentar.

Citește și: Imagini de colecţie cu Laura Cosoi şi soţul ei, Cosmin Curticăpean, de pe vremea când erau doar prieteni! Cum arătau în 2003?

Citește și: Laura Cosoi, despre sărutul cu Jorge din „Retreat Vama Veche”: „Interacțiunea este scurtă, dar intensă” / Exclusiv

„Am spus în sinea mea că dacă am să “supraviețuiesc” și acestui moment atât de important pentru fete și familia noastră și dacă totul iese bine mă înclin și nu mai “cer” nimic. Poate doar să reușesc să mai filmez câteva zile pentru un documentar”, a mai scris Laura Cosoi.

Actrița le-a transmis și un mesaj fetițelor ei: „La mulți ani Lara, Vera și Rita! Ne-ați dat lumea peste cap în cel mai uimitor mod cu putință! Vă mulțumim că ne-ați ales și că sunteți atât de bune și răbdătoare cu noi. Vă iubim”.

Înainte de petrecere, Laura Cosoi aserbat-o pe micuța Lara, care a mai avut parte de un tort spectaculos.

„Dragostea vieții noastre, Lara din poveste, ești bucuria noastră toată! Te iubim nemărginit! La mulți ani, minune! Dumnezeu să fie cu tine!”, a scris ea pe Instagram.

Actrița urmează să devină mamă pentru a patra oară 

Laura Cosoi s-a bucurat din plin de aceste clipe petrecute alături de fetițele ei, mai ales că se află pe ultima sută de metri cu cea de-a patra sarcină. Actrița mai are puțin până va deveni din nou mamă.

Deși a anunțat la începutul acestui an că este din nou însărcinată, Laura a refuzat să dezvăluie care este sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece. Aceasta a explicat că va dezvălui dacă are o fată sau un băiat după ce micuțul va veni pe lume. Și asta pentru că nici Rita, Vera și Lara nu știu ce se află în burtica mamei lor și nu vrea să le strice surpriza.

Citește și: Cum arată casa în care Laura Cosoi locuiește împreună cu soțul și copiii. Şi-au cumpărat o locuinţă şi în Maramureş

Citește și: Andreea Bălan a împlinit 40 de ani. Imagini de colecție cu artista de la începutul carierei

„Nu am spus ce este pentru că nici fetițele nu au aflat încă și vreau să le fac o surpriză”, a precizat Laura Cosoi pe Instagram.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au ales deja numele copilului. Actrița a precizat că l-a visat în urmă cu doi ani, după ce a născut-o pe Lara.

„În ziua în care am născut-o pe Lara am visat că am mai născut un copil pe care îl țineam în brațe. Mi-a spus că s-a născut, mi-a spus numele. Nu am ales numele, mi l-a spus acum doi ani! Evident că știam ce e. Când noi am zis că ne mai dorim un copil și Cosmin a spus că trebuie să ne concentrăm puțin, i-am spus că știu și ce e! Am explicat că mâine, dacă Dumnezeu ne dă un copil, am fost anunțată! Așa a fost!”, a povestit vedeta pentru Ego.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini de la ziua de naștere a fetițelor Laurei Cosoi

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton