Laura Cosoi se pregătește de botezul fiicei sale, Aida. Unde va avea loc marele eveniment: „Va fi minunat!

.

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a patra oară pe 29 iulie, iar acum se pregătește pentru botez. Actrița a povestit pe rețelele de socializare că are o perioadă încărcată, cu organizarea slujbei și a petrecerii mezinei familiei, dar și cu ziua de naștere a Verei, care împlinește 4 ani.

Laura Cosoi se pregătește de botezul fetiței ei, Aida

Deși a născut de doar două săptămâni, Laura Cosoi se pregătește pentru botezul fiicei sale, Aida. Actrița a dezvăluit că are o perioadă plină întrucât, înainte de botezul mezinei aceasta o va sărbători pe Vera, care pe 15 august împlinește 4 ani.

De asemenea, vedeta a precizat că imediat după ziua Verei vor pleca într-o scurtă vacanță pentru ca apoi să călătorească în Maramureș pentru botezul Aidei.

Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au decis să o creștineze pe micuța lor în Maramureș, acolo unde și-au cumpărat o casă.

Citește și: Laura Cosoi, dezvăluiri despre cea de-a patra naștere: „Aida este ‘copilul dar’ și a avut menirea să bucure și să vindece!”

Citește și: De ce s-a întors Laura Cosoi la muncă după 9 zile de la nașterea celui de-al patrulea copil: „Nu fac din asta o bravură” / Video

„De când am născut parcă nu reușesc să mă liniștesc. Organizez o surpriză pentru ziua Verei, care este mâine, vineri plecăm într-o mică vacanta și sunt înconjurată de bagaje. Imediat ce ne întoarcem pornim spre Marmaureș unde va avea loc botezul Aidei. Vă dați seama că în paralel mă ocup și de acest eveniment plin de însemnătate pentru familia noastră! Dar va fi minunat pentru că avem alături de noi oameni tare dragi, iar asta este tot ce contează până la urmă!”, a povestit Laura Cosoi pe pagina sa de Instagram.

Actrița și Cosmin Curticăpean dețin o casă în Maramureș

În urmă cu doi ani, Laura Cosoi dezvăluia că și-a cumpărat o casă cu un teren mare în Maramureș, pe care a transformat-o în casă de vacanță.

„Suntem la căsuța noastră, în Maramureș. Am făcut, recent, actele pentru terenul pe care l-am cumpărat. Avem de toate, verdeață, grădină, livadă. Seara mergem pe deal să vedem apusul. Peisajul e mirific, respirăm aer curat. Cele mici se simt foarte bine aici. Va fi căsuța noastră de vacanță, unde intenționăm să petrecem mult timp. Căsuța are momentan doar 2 camere, dar o vom renova, îi vom face și mansardă. Vom păstra însă arhitectura, stilul vechi al acesteia”, spunea actrița în 2022 pentru Playtech.

Citește și: Cum colaborează Andreea Bălan și George Burcea în creșterea celor două fiice, după despărțire: „Așa ar fi normal și firesc” / Exclusiv

Citește și: Irina Rimes, dezvăluiri despre relația cu David Goldcher și concertul „Descântatele”. Cum împacă profesionalul cu personalul: „Iese cu scandal câteodată” / Exclusiv

Între timp, Laura și Cosmin au renovat casa, așa cum plănuiau, și merg acolo de fiecare dată când au ocazia. Aceștia sunt atât de legați de acel loc încât au decis să o boteze pe fetița lor cea mică acolo.

Actrița s-a adaptat imediat la viața cu patru copii, aceasta revenind pe platourile de filmare la doar 9 zile după ce a născut-o pe Aida.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Laura Cosoi și familia ei

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton