Laura Cosoi, imagini spectaculoase de la botezul fiice sale, Aida. Cum arată casa din Maramureș a actriței

.

Laura Cosoi și-a botezat fetița, Aida, la p biserică din Maramureș, loc pe care îl vede ca pe o a doua casă. Actrița în vârstă de 42 de ani a devenit mamă pentru a patra oară pe data de 30 iulie, iar pe 31 august, la o lună după ce a venit pe lume, micuța a primit Taina Botezului. Vedeta și soțul ei, omul de afaceri Cosmin Curticăpean, au ales să organizeze slujba, cât și petrecerea, în Maramureș, alături de familie și prieteni dragi.

Laura Cosoi, imagini de la botezul micuței Aida

Laura Cosoi este una dintre cele mai active vedete de pe rețelele de socializare din România, aceasta ținându-și la curent fanii cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Actrița a dezvăluit că a botezat-o pe mezina familiei, Aida, la o lună după ce s-a născut, într-un loc special.

Laura și Cosmin și-au ridicat o casă în Maramureș, loc în care au ales să sărbătorească și botezul fetiței. La eveniment au fost invitați familia și câțiva prieteni apropiați, printre care Andreea Ibacka, Ada Condeescu și Adela Popescu.

Actrița a distribuit în mediul online și imagini de la botez, atât din Biserică, cât și de la petrecere.

„Copleșiți, emoționați, împliniți, fericiți! Botezul Aidei a fost un vis frumos de vară! Iți mulțumim, copil frumos și bun, că ne-ai adunat împreună, că ai fost cuminte, că, deși ești mică, ne dai lecții mari despre cum trebuie să fie viața de fapt, despre trăit și simțit înainte de toate! Te iubim, Aida!”, este mesajul publicat de Laura Cosoi pe pagina sa de Instagram, la trei zile după botez.

La eveniment cele trei fete mai mari ale cuplului, Lara, Vera și Rita, au avut rochii roz identice, în timp ce Laura și Cosmin au ales să poarte haine deschise la culoare, la fel de micuța Aida, care a avut o rochiță albă.

Citește și: De ce s-a întors Laura Cosoi la muncă după 9 zile de la nașterea celui de-al patrulea copil: „Nu fac din asta o bravură” / Video

Citește și: Laura Cosoi, mesaj îndurerat la opt luni de la decesul mamei, Ligia Cosoi: „Ești în inima noastră și câte puțin în fiecare nepoțică”

Cu ce au fost serviți invitații

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean și-au dorit un botez simplu și frumos pentru Aida. Astfel, cei doi soți au organizat o petrecere în curte, unde invitații s-au delectat cu preparate tradiționale din Maramureș. Au primit mâncare gătită la ceaun și au ascultat muzică populară cântată de artiști îmbrăcați tradițional.

Actrița a decorat mesele cu flori naturale și mere proaspete și a existat și o masă plină de gustări și prăjituri.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean mai au împreună trei fetițe: Rita, născută în 2018, Vera, care a împlinit 4 ani pe 15 august, și Lara. Când actrița a adus-o pe lume pe Aida, fetițele erau plecate în tabără, astfel că a avut timp să petreacă puțin timp cu nou-născuta și să se adapteze noii vieți.

Citește și: 8 momente stânjenitoare în care vedetele de la Hollywood s-au îmbrăcat la fel pe covorul roşu. Jennifer Lopez se numără printre ele

Citește și: Adelina Pestrițu, cu brățări de peste 15.000 de dolari la o singură mână. Cum arată bijuteriile și câți bani câștigă influencerița

Cum arată casa din Maramureș a Laurei Cosoi

În urmă cu doi ani, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean și-au cumpărat o casă rustică în Maramureș. Cei doi au ales o casă simplă, tradițională, cu un teren generos, plin de verdeață.

„Avem de toate, verdeață, grădină, livadă. Seara mergem pe deal să vedem apusul”, povestea actrița la scurt timp după ce a achiziționat casa.

Acum, cu ocazia botezului Aidei, fanii Laurei Cosoi au avut ocazia să vadă cum arată casa acesteia. Din imagini se poate observa că actrița a ales o casă tradițională, din lemn, cu prispă, unde are amenajată o băncuță din lemn. În curte se găsesc baloți de paie, băncuțe de lemn, precum și scaune vechi. Astfel, vedeta a ales să păstreze aspectul rustic al locului pentru ca fetele ei să aibă parte de o experiență unică de fiecare dată când merg în zonă.

La interior, în una din camere, există o masă lungă de lemn, cu băncuță din același material, precum și un dulap cu geam, vechi, în timp ce pe perete este așezat un preș tradițional, frumos colorat.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini de la botezul Aidei, dar și cu casa din Maramureș a Laurei Cosoi

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton