Laura Cosoi este însărcinată pentru a patra oară, la 42 de ani. Prima imagine cu burtica de gravidă

.

Laura Cosoi este însărcinată și va deveni mamă pentru a patra oară. Actrița a făcut anunțul marți, 2 ianuarie 2024, chiar în ziua în care împlinește vârsta de 42 de ani.

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, vor deveni din nou părinți. Actrița a publicat prima imagine cu burtica de gravidă în ziua în care împlinește 42 de ani. Cei doi mai au împreună trei fiice, Rita (5 ani), Vera (2 ani și patru luni) și Lara (un an și jumătate).

Laura Cosoi este însărcinată! Actrița și soțul ei vor deveni părinți pentru a patra oară

„Miracolul vietii! DarulLuiDumnezeu #ziuamea #douainimi #onouaviata #binecuvantare familie #totul #innumeleiubirii” este mesajul prin care Laura Cosoi a anunțat că este însărcinată cu al patrulea copil.

Adela Popescu, Pavel Bartoș sau Anca Serea sunt doar câțiva dintre cei care au felicitat-o. Mii se mesaje și like-uri a primit actrița, după ce a făcut publică vestea că va deveni din nou mamă.

„Pui așa o presiune” i-a comentat Adela Popescu în dreptul imaginii. Actrița are la rândul ei 3 băieți, împreună cu Radu Vâlcan.

„Ai ridicat ștacheta”, a comentat și Pavel Bartoș, în timp ce Anca Serea i-a transmis: „Ce miracol!”.

Citește și: Laura Cosoi, despre viața cu trei copii: „Mai răbufnesc uneori”. Cât de implicat este soțul actriței

Citește și: Secretul Laurei Cosoi. Cum se menține la 41 de ani și cum le ține pe fiicele ei departe de dulciuri / Exclusiv

Laura Cosoi și-a pierdut mama înainte de Crăciun

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, Laura Cosoi a anunțat moartea mamei sale, Ligia. Luni, 1 ianuarie 2024, actrița dezăluia că ultimii trei ani din viața ei „au fost cei mai greu cu putință”.

„Mâine va fi ziua mea de naștere. Au trecut 42 de ani. Ultimii 3 ani au fost cei mai grei ani cu putință. Am luptat cu dorul cumplit după tata, să o salvez pe mama și să găsesc o soluție să nu înnebunesc de durere că a plecat de pe lumea asta ținându-ne de mână.

„Nimeni și nimic nu te pregătește pentru șocul despărțirii de părinți”

Nimeni și nimic nu te pregătește pentru șocul despărțirii de părinți. Au fost momente când simțeam că nu mai pot trage aer în piept, atât era de dureroasă realitatea.

În acești 3 ani, am încercat să supraviețuiesc vieții mele separat, drept mama pentru fetițe, soție pentru Cosmin, dedicându-mă proiectelor profesionale, laturii sociale.

Mâine va fi prima aniversare fără părinții mei, primul an în care nu mai sunt copilul nimănui. Nu mă mai sună părinții să mă felicite, nu mă mai îmbrățișează, nu mă mai fac să mă simt cel mai special om de pe pământ, așa cum mă simțeam de fiecare dată. Dar i-am avut 42 de ani alături de mine. Și am fost norocoasă că m-am simțit, înainte de toate, foarte iubită. Sunt, așadar, binecuvântată că i-am avut lângă mine, că am putut să împărtășesc cu ei cele mai frumoase și importante etape ale vieții mele, că m-au învățat să fiu Om înainte de toate!

Le sunt recunoscătoare că mi-au dat multă libertate, că mi-au dat încredere să pot face alegeri înțelepte, să îmi asum decizii importante, să fiu un om responsabil și le cer iertare dacă le-am greșit.
Dar mai presus de toate însă, le mulțumesc că mi-au dăruit-o pe Alina, fără de care viața mea sigur nu ar fi fost la fel de împlinită.

Laura Cosoi: „Privesc fetele și îmi dau seama că nu există zi în care să nu zăresc în ele părți din voi”

Dragi părinți, prin noi, cei rămași, viața voastră merge mai departe, căci întotdeauna am spus că suntem nemuritori prin copiii noștri.

Vă mulțumesc că mi-ați dat șansa la viața asta minunată pentru care voi v-ați bucurat și ați luptat până în ultima clipă. Promit să o trăiesc din plin, cu bunătatea, în iubire și credință așa cum m-ați crescut!

Privesc fetele și îmi dau seama că nu există zi în care să nu zăresc în ele părți din voi. Ele îmi alina dorul, îmbrățișările lor îmi șterg lacrimile, iar glascioarele vesele îmi umplu sufletul de viitor!

Mami și tati, vă mulțumesc că m-ați iubit și că mi-ați oferit o viață cu adevărat fericită!
Vă prețuiesc și vă iubesc pentru totdeauna!” scria Laura Cosoi pe Instageam, cu o zi ]nainte de ziua ei de naștere, dată la care a anunțat că este însărcinată, din nou.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton