Laura Cosoi, dezvăluiri despre cea de-a patra naștere: „Aida este ‘copilul dar’ și a avut menirea să bucure și să vindece!”

.

Laura Cosoi (42 ani) a devenit mamă pentru a patra oară pe 28 iulie, când a adus pe lume o fetiță pe care a numit-o Aida. Într-o postare pe rețelele de socializare, actrița a făcut dezvăluiri despre naștere, dar și despre fiica ei nou-născută.

Laura Cosoi, detalii despre cea de-a patra naștere

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a patra oară pe 28 iulie, familie ei completându-se cu încă o fetiță. Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean, mai au trei fetițe, Rita, Vera și Lara. Aceasta a ales să nu dezvăluie sexul bebelușului până în ziua în care acesta a venit pe lume. Astfel, la câteva ore după ce și-a văzut și strâns nou-născutul în brațe, vedeta a împărtășit vestea cu întreaga lume.

Vedeta este acum mama a patru fetițe și spune că a știut dintotdeauna că va mai avea o fetiță, care i-a dezvăluit numele pe care îl va purta, în vis, în urmă cu doi ani. Laura a dezvăluit că a născut natural, aceasta fiind și cea mai mare sarcină a ei.

„Duminică dimineață eram la slujbă și când am ieșit, i-am spus lui Cosmin: “Ce special mi se pare să naști un copil în zi sfântă de duminică!”. Câteva ore mai târziu, în noaptea de 28 iulie, s-a născut Aida, natural, cu 4100 g și 54 cm. Am știut că va face parte din viața noastră încă de acum doi ani, când mi-a apărut în vis și mi-a spus că o să vină, că este fetița noastră și că se numește Aida”, a scris Laura Cosoi pe pagina sa de Instagram, unde a publicat și o imagine cu micuța.

Citește și: Imagini de colecţie cu Laura Cosoi şi soţul ei, Cosmin Curticăpean, de pe vremea când erau doar prieteni! Cum arătau în 2003?

Citește și: Cum arată casa în care Laura Cosoi locuiește împreună cu soțul și copiii. Şi-au cumpărat o locuinţă şi în Maramureş

Ce semnificație are numele ales de Laura Cosoi pentru cea de-a patra fetiță

Laura a precizat că numele fetiței ei este unul special, cu o semnificație aparte.

„Așadar, este un copil predestinat, iar numele înseamnă “dar”, “reîntâlnire”, “a ajuta”, “fericire”. Știu că a venit cu un scop, așa cum vin copiii pe lume, să ne învețe lucruri. Aida este “copilul dar” și încă de când era în burtică a avut menirea să bucure și să vindece!”, a mai scris actrița în mediul online.

Soția lui Cosmin Curticăpean, care a ajuns deja acasă cu nou-născuta, le-a transmis iubirea ei și celorlalte trei fetițe ale sale.

Citește și: Laura Cosoi, despre sărutul cu Jorge din „Retreat Vama Veche”: „Interacțiunea este scurtă, dar intensă” / Exclusiv

Citește și: Cine este, potrivit științei, cea mai frumoasă femeie din lume în 2024 și cum arată fără filtre și machiaj

„Mulțumim, Aida, că ne-ai ales pe noi și simt că surioarele te-au chemat! Probabil știu ele ceva! Când ne cuprindem copiii cu privirile știm că Dumnezeu este cu noi și nu contenim să îi mulțumim! Te iubim, Aida!
Vă iubim Rita, Vera, Lara! Sunteți darul, pacea, lumina și muzica vieții noastre!”, a subliniat Laura Cosoi.

Actrița și omul de afaceri Cosmin Curticăpean au acum patru fetițe: Rita, născută pe 11 iunie 2018, Vera, născută pe 15 august 2020, Lara care s-a născut pe 23 iunie 2022 și mezina Aida care a venit pe lume pe 28 iulie 2024.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini cu Laura Cosoi și familia ei

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton