Laura Cosoi, despre viața cu trei copii: „Mai răbufnesc uneori”. Cât de implicat este soțul actriței

.

Laura Cosoi (41 de ani) și soțul ei, Cosmin Curticăpean (46 de ani), au trei fetițe, Rita, Vera și Lara. Într-un interviu recent, actrița a vorbit despre viața cu trei copii.

Dintotdeauna, Laura Cosoi și-a dorit o familie mare. De fapt, actrița și soțul ei își doresc să devină părinți din nou. „Eu cred că da (n.red.: vor mai veni și alți copii), dar nu pot să fiu convinsă. Acum nu pot să spun decât că Dumnezeu știe cum le va aranja. Sănătoși să fie. Cosmin își dorește foarte mult”, a declarat Laura Cosoi, în exclusivitate pentru FRESH by Unica.

Cum își împart Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sarcinile: „Ne ocupăm singuri de copii”

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează un cuplu de mai bine de 11 ani. Deși se cunosc din 2003, au devenit un cuplu abia în 2012. Până atunci, în ochii actriței, Cosmin era un prieten bun, însă și un „Don Juan” încă nepregătit să-și întemeieze o familie. Unsprezece ani mai târziu, actrița și soțul ei sunt părinții a trei copii.

Rolul de părinte vine însoțit de responsabilități și provocări. Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt familiari cu ambele, dar și cu toate părțile frumoase ale vieții de părinți. „Mai răbufnesc uneori. Îl am pe Cosmin care este partenerul meu în tot și toate. Mă înțelege foarte mult, noi ne ocupăm singuri de copii, motiv pentru care încercăm să găsim un echilibru. (…) Nu știu dacă e greu să educi, dar e important să le insufli valori în care crezi, credința în Dumnezeu, familia, respectul, asta e ceea ce îmi doresc pe viitor”, a spus Laura Cosoi la Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

Citește și: Laura Cosoi dezvăluie cum a schimbat-o relația cu soțul ei, Cosmin Curticăpean: „Aveam aceste apucături destul de bine înrădăcinate”/ Exclusiv

Citește și: Laura Cosoi își sărbătorește soțul pe Coasta de Azur: „Mă bucur când ni se oferă șansa să descoperim locuri altfel”

Citește și: Laura Cosoi: „Eu nu văd să fie copiii mei vedete”. De ce refuză să își ducă fiicele în emisiuni TV / Exclusiv

Laura Cosoi se raportează la relația cu mama ei în creșterea fiicelor sale

Laura Cosoi are o relație specială cu mama ei, Ligia, relație care îi servește drept inspirație în creșterea și educarea fiicelor ei. Actrița mai are o soră, Alina, și doi frați vitregi, Marius și Andrei, din a doua căsnicie a tatălui ei. Marius Cosoi s-a stins din viață în 2021, din cauza COVID-19.

„Eu am o relație foarte, foarte bună atât cu fetele mele, cât și cu mama mea. Încerc să mă raportez la copiii mei așa cum s-a raportat mama la mine, respectiv ca o prietenă. Nu știu cum va fi pe viitor. În momentul de față, lucrurile sunt foarte frumoase. Facem lucrurile împreună, petrecem timp împreună. Mi se pare că avem o conexiune specială, dar nu știu cum va fi pe viitor. Mi-aș dori să aibă o relație cu mine, așa cum am cu mama mea”, a mai spus Laura Cosoi, la Antena Stars.

Foto: Instagram/Laura Cosoi

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton