Laura Cosoi a născut. Actrița a devenit mamă pentru a patra oară și a dezvăluit sexul și numele bebelușului

.

Laura Cosoi (42 ani) a devenit mamă pentru a patra oară. Actrița a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare, moment în care a dezvăluit numele și sexul bebelușului. Vedeta și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au ales să păstreze secretul cu privire la sexul celui de-al patrulea copil până acum.

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a patra oară

Laura Cosoi a devenit din nou mamă, după ce a adus pe lume cel de-al patrulea copil, o fetiță, pe care a ales să o numească Aida.

Actrița a dat vestea pe rețelele de socializare, unde a publicat și prima imagine cu nou-născuta, alături de un mesaj scurt.

„Aida 🤍. Binecuvântarea vieții noastre! Multumim, Doamne!”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Laua și Cosmin Curticăpean mai au trei fetițe, Rita, Vera și Lara. Aceasta a ales să păstreze tradiția și a ales pentru cea de-a patra sa fetiță tot un nume format din patru litere: Aida.

Actrița a primit numeroase mesaje de felicitări din partea altor vedete, printre care Cătălina Grama (Jojo), Tily Niculae, Monica Bârlădeanu și Majda Aboulumosha.

Citește și: Cum se pregătește Laura Cosoi să devină mamă pentru a patra oară: „Mă bucur de fiecare secundă”

Citește și: Laura Cosoi, despre sărutul cu Jorge din „Retreat Vama Veche”: „Interacțiunea este scurtă, dar intensă” / Exclusiv

„Bine ai venit, Aida!, Felicitări! Am plâns. Ești uimitoare”, a scris Tily Niculae.

„Felicitări mami și Aida! Bun venit pe lume minune!”, este mesajul Cătălinei Grama, în timp ce Monica Bârlădeanu a comentat: „Bine ai venit, Aida!”.

Cum a ales actrița numele celui de-al patrulea copil

Laura Cosoi anunța chiar de ziua ei de naștere pe 2 ianuarie, că este din nou însărcinată. Pe parcursul sarcinii, aceasta a preferat să nu dezvăluie sexul bebelușului, motivând că nici fetițele ei nu știu și vrea să fie o surpriză pentru ele.

Vedeta a dezvăluit, însă, că a ales numele fetiței sale în ziua în care a născut-o pe Lara, acum în vârstă de 2 ani.

„L-am visat. Mi-a spus numele. Știam din ziua în care am născut-o pe Lara, dacă vom mai face al patrulea copil, știam sexul și numele, mi l-a spus, așa încât, nu am ales eu a patra oară, a ales copilul, Dumnezeu”, a povestit Laura Cosoi, pe rețelele de socializare.

Citește și: Iulia Vântur, alături de Salman Khan la ziua ei de naștere. Vedeta a împlinit 44 de ani: „Sunt foarte recunoscătoare”

Citește și: Smiley a împlinit 41 de ani. Din ce şi-a câştigat artistul primii bani înainte să devină celebru: „În piaţă, cu un văr de-al mamei”

În cadrul unui interviu acordat Click pe când se afla în al doilea trimestru de sarcină, actrița a mărturisit că știe sexul bebelușului, dar nu îl va dezvălui.

Eu știu deja ce o să fie, pentru că sunt deja în patru luni, însă nu o să spun deocamdată, păstrez doar pentru noi secretul!”, a declarat vedeta.

Semnificația numelui ales de Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean pentru cea de-a patra fetiță

Aida este un nume de origine arabă și semnifică faimoasă, fericită, învingătoare.

De asemenea, Aida este numele unei prințese etiopiene și s-ar traduce ca „vizitatoare” sau „cea care se întoarce”, în timp ce în latină acest nume înseamnă „ a ajuta”. Conform interpretării africane, numele înseamnă „nobil”, „cadou”, „recompensă”, dar și „distins”.

În cultura arabă, numele „Aida” este adesea asociat cu eleganța și frumusețea feminină.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Laura Cosoi și familia ei

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton