Larisa Iordache, primele declarații despre nunta cu Cristian Chiriță: “Ne-a luat totul ca un val fain, proaspăt și cu tot felul de emoții”/ Exclusiv

.

Larisa Iordache și Cristian Chiriță au început anul 2024 cu dreptul. Campionul la tenis de masă și-a cerut iubita în căsătorie, la înălțime, pentru emoționantul moment acesta complotând timp de o săptămână cu ambele familii. Fosta campioană la gimnastică a acordat un interviu în exclusivitate pentru UNICA despre spectaculoasa cerere în căsătorie pusă în practică de viitorul ei soț, făcând totodată și primele declarații despre cununia civilă și nuntă. Având un an plin din punct de vedere profesional, îndrăgostiții intenționează să se bucură de fiecare etapă în tihnă.

Larisa Iordache și Cristian Chiriță s-au cunoscut pe o rețea de socializare, povestea lor de iubire evoluând rapid. La mai puțin de un an de la debutul relației, sportivul s-a hotărât să își întemeieze o familie și și-a cerut iubita în căsătorie.

Larisa Iordache, primele declarații după ce a fost cerută de soție de Cristian Chiriță

Te așteptai la o cerere în căsătorie?

În primul rând am ieșit noi doi să mâncăm, cam asta a fost ideea, Cristian încercând să mă surprindă, însă fiind atât de emoționat, cumva mi-am dat seama că ceva se întâmplă. M-a surprins într-adevăr cu tot ce a făcut, mai ales la restaurant când am urcat pe acoperiș și totul era pregătit foarte frumos. Bineînțeles momentul în sine a fost unul special.  A fost foarte frumos și este în continuare foarte frumos.

Larisa Iordache: “De o săptămână a tot complotat împreună cu cei dragi”

Au fost lacrimi de fericire?

La început am fost amândoi foarte emotivi într-un sens foarte bun, pentru că eram surprinși amândoi că lucrurile funcționează atât de bine și cumva se întâmplă acest pas. Dar după aceea ne-am revenit, pentru că ne-am bucurat alături de cei dragi și bineînțeles unul de altul în primul rând.

Larisa Iordache, primele declarații despre nunta cu Cristian Chiriță: “Ne-a luat totul ca un val fain, proaspăt și cu tot felul de emoții”/ Exclusiv

Cristian a complotat cu toată lumea să fie acolo, dar fără să știi tu?

Da, cred că de o săptămână a tot complotat împreună cu cei dragi – familia mea, familia lui. Au complotat împreună și l-au susținut chiar dacă toți au zis că el a făcut toată treaba, ei l-au susținut moral și i-au dat cred curaj.

Citește și:  Larisa Iordache, despre viața de sportiv de performanță: „Au fost momente în care îmi doream să fiu doar un copil” / Video

Cine vor fi nașii Larisei Iordache și ai lui Cristian Chiriță

Cine vor fi nașii voștri?

Încă ne gândim, dar cu siguranță niște oameni dragi nouă, care ne sunt exemplu și bineînțeles că așa cum se zice și cum este normal nașii să fie niște părinți spirituali. Ne dorim să învățăm de la oameni și cu siguranță vom face alegerea potrivită la momentul potrivit.

Luați în calcul să fie două perechi de nași?

Nu, sub nicio formă. Nu am nimic împotrivă cu acest lucru, sunt super fericită că oamenii pot găsi două perechi de nași, mi se pare ceva senzațional, însă la noi o să fie una și bună.

Larisa Iordache, primele declarații despre nuntă: “Ne-a luat totul ca un val așa, foarte fain, proaspăt și cu tot felul de emoții”

Nunta presupun că va fi tot anul acesta ca să încheiați anul în forță cum a și început.

Trebuie să încheiem anul în petreceri cum ar veni? Ne gândim. Ne-a luat totul ca un val așa, foarte fain, proaspăt și cu tot felul de emoții. Încă nu avem cum să ne gândim foarte mult, Cristian este în acest moment la antrenamente, iar eu sunt cu el.

Nu prea am avut timp să vorbim despre asta, de abia am asimilat tot ce s-a  întâmplat. Încă suntem emoționați după evenimentul de pe 1 ianuarie, dar, în același timp, ne gândim ca anul acesta să fie o  cununie destul de restrânsă și poate la anul să fie ceva pregătit foarte frumos.

Larisa Iordache, primele declarații despre nunta cu Cristian Chiriță: “Ne-a luat totul ca un val fain, proaspăt și cu tot felul de emoții”/ Exclusiv

Cununia civilă anul acesta și nunta la anul ca să aveți timp să vă organizați?

Da, cred că pentru mine ca și femeie cred că contează foarte mult să aleg totul cu calm, în liniște și bineînțeles să ne implicăm amândoi, pentru că și el o să aibă un an destul de plin cu antrenamente, cantonamente, cu competiții, eu la fel cu copiii. El probabil știa că se va întâmpla asta, însă eu am fost surprinsă și atunci lucrurile trebuie să le calculăm. Eu sunt destul de calculată în general și îmi place să fie totul în regulă, încât să ne bucurăm de moment, să nu fie pe repede înainte.

Citește și:  Cum se înțelege Larisa Iordache cu mama iubitului ei, Cristian Chiriță: “Se simte în momentul în care stăm cu toții la masă”/ Exclusiv

Care e idealul tău de rochie de mireasă?

Sincer nu am nicio idee. Oricât de mult m-aș uita la rochii, mie îmi plac foarte mult aceste lucruri de beauty, de dress code și îmi doresc să fie totul fain, dar atunci când o să merg să îmi aleg rochia cu siguranță o să fac o alegere bună.

Larisa Iordache, primele declarații despre nunta cu Cristian Chiriță: “Ne-a luat totul ca un val fain, proaspăt și cu tot felul de emoții”/ Exclusiv

El e la antrenamente, tu vei începe treaba. Deci în ianuarie nu veți avea o vacanță?

Nu, cu siguranță. Nu avem timp pentru vacanță momentan, dar, probabil, undeva prin vară, când o să fie sezonul un pic mai relaxat și la mine în gimnastică, cât și la Cristian la tenis de masă, cred că o să ne bucurăm de vacanță împreună.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton