Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie de Cristian Chiriță: „Pagina 1 din 366 a început cu un sincer Da”

.

Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie chiar la începutul anului și a spus „Da”. Fosta gimnastă are o relație de aproape un an cu Cristian Chiriţă, campion naţional la tenis de masă.

Larisa Iordache (27 de ani) a postat mai multe imagini cu cadrul de poveste în care a avut loc fericitul eveniment. Vedeta are în brațe un buchet imens cu flori, iar pe jos sunt flori și lumânări. Larisa Iordache și Cristian Chiriţă (23 de ani) s-au cunoscut în mediul online. El i-a trimis un mesaj și așa au început să vorbească.

Larisa Iordache se căsătorește

„01.01.2024. Pagina 1 din 366 a început cu un sincer DA. Te iubesc, Cristian Chiriţă”, este mesajul Larisei Iordache, postat pe o rețea de socializare.

Larisa Iordache și Cristian Chiriță locuiesc împreună de ceva vreme , dar recunosc că uneori au programul atât de încărcat încât se văd doar dimineața și seara.

“Chiar suntem bine, ne înțelegem, ne susținem reciproc, fiind din sport amândoi, cumva ne mulăm unul pentru celălalt și ne adaptăm lucrurilor pe care noi trebuie să le facem și suntem bine. Ușor așa, la început, încercăm să lăsăm totul să vină lin și să ne înțelegem, pentru că până la urmă despre asta este vorba într-o relație”, mărturisea Larisa Iordache, pentru UNICA.ro.

Citeşte și: Laura Cosoi este însărcinată pentru a patra oară, la 42 de ani. Prima imagine cu burtica de gravidă

Citeşte și: Monica Anghel și Ștefan Bănică Jr., prieteni de 30 de ani. Cum se înțelege și cu Lavinia Pîrva: “Nimic nu este întâmplător”/ Exclusiv

Citeşte și: Eva Măruță, ca o păpușă în rochie Elie Saab, de Revelion. Cât costă ținuta purtată de fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță

Citeşte și: De ce a ales Gloria Găitan să devină actriță: “Nu am scăpat și nu cred că voi scăpa vreodată de titulatura ‘fata lui Gaitan’ ” / Exclusiv

Larisa Iordache, cu patru ani mai mare decât iubitul ei

Larisa Iordache și Cristian Chiriță nu au dat importanță diferenței de vârstă de câțiva ani dintre ei. “Eu sunt un pic mai mare decât el, sunt mai mare cu 4 ani, vârsta este irelevantă, însă gândirea lui mă fascinează, pentru că zilnic, cumva, descopăr ceva nou și atunci pe mine asta mă încântă și ne împingem unul pe celălalt să progresăm, să facem lucruri faine, în același timp să ne și relaxăm împreună, suntem ok, asta contează”, mai spunea ea.

Larisa Iordache i-a cucerit și pe părinții iubitului ei

Larisa Iordache are o relație bună cu mama iubitului ei și spune că aceasta se bucură atunci când decid să îi facă o vizită și să ia masa împreună. „Mergem la familii și mâncăm, când ne este foame mergem la mama lui, în partea cealaltă mergem la cumnata mea, care gătește foarte bine”, povestea ea.

Larisa Iordache s-a retras din activitatea sportivă în 2021, din cauza repetatelor accidentări. Ulterior, a devenit antrenoare. În prezent, Larisa inițiază, la rândul ei, copii în tainele gimnasticii și se bucură de rezultatele obținute.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton