Larisa Iordache a dezvăluit sexul primului ei copil. Fosta gimnastă și soțul ei, Cristian Chiriță, vor deveni părinți în câteva luni

.

Larisa Iordache și soțul ei, Cristian Chiriță, vor deveni părinți pentru prima oară în doar câteva luni. Fosta gimnastă și partenerul ei de viață au dezvăluit sexul primului lor copil în mediul online, printr-un gender reveal spectaculos la Buftea.

Larisa Iordache și soțul ei, Cristian Chiriță, au dezvăluit sexul primului lor copil

Larisa Iordache și Cristian Chiriță vor deveni părinți de fetiță în doar câteva luni. Cuplul a făcut anunțul printr-un gener reveal spectaculos la Buftea.

„Esteeee fetițăăăăă. Ne-am privit și am știut că iubirea noastră va prinde acum forma celei mai prețioase minuni. Te așteptăm cu inima plină de bucurie, micuța noastră!”, au scris Larisa și Cristian în mediul online.

Ce semnificație are numele pe care l-au ales

Înainte să afle ce vor avea, perechea a ales deja numele bebelușului.

„Pentru fată Amira și pentru băiat Isac”, mărturisea fosta gimnastă în trecut.

Prenumele Amira are origine ebraică și este versiunea feminină derivată de la prințul Amirah, care înseamnă prinț sau conducător. Totodată, prenumele se mai traduce prin glas sau voce.

Citește și: Cum a ajutat-o terapia pe Larisa Iordache să scape de singurul complex: “Doar așa putem să progresăm”/ Exclusiv

Citește și: Cristian Chiriță a mers la mormântul mamei Larisei Iordache înainte de a o cere de soție: „M-a încântat că i-a cerut aprobarea”

Ce diferență de vârstă este între Larisa Iordache și soțul ei

Larisa Iordache și Cristian Chiriță formează un cuplu de aproximativ doi ani. S-au logodit în noaptea de Revelion și s-au căsătorit civil în aceast vară. Între sportivi este o diferență de vârstă de patru ani.

„Chiar dacă este cu câțiva ani mai mic decât mine, este un bărbat care are perspectivă. Își dorește foarte multe lucruri. Vorbește zilnic despre lucruri noi, pe care vrea să le facă, și le face”, a spus Larisa, în podcastul Ilincăi Vandici, „Te Ascult”.

„Chiar suntem bine. Ne înțelegem, ne susținem reciproc. Fiind din sport amândoi, cumva ne mulăm unul pentru celălalt și ne adaptăm. Încercăm să lăsăm totul să vină lin și să ne înțelegem, pentru că, până la urmă, despre asta este vorba într-o relație”, a mai declarat Larisa Iordache, într-un interviu pentru Unica.ro.

Cristian Chiriță s-a născut în Republica Moldova însă locuiește de ceva vreme în România. Este multiplu campion național la tenis de masă în proba de dublu la Juniori, Tineret și Seniori, multiplu campion la Top 12 Juniori și, în prezent, activează la CSM Constanța.

Foto: Instagram/@larisa_iordache

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton