Larisa Drăgulescu a născut un băiețel. Ce nume va purta micuțul

.

Larisa Drăgulescu a devenit pentru a treia oară mamă. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a născut, astăzi, un băiețel și a și postat pe conturile de socializare o poză în care apare alături de el. Micuțul va purta numele Cezar- Andrei.

Larisa Drăgulescu mai are doi copii din mariajul cu Marian Drăgulescu. Beatrice (18 ani) și Richard (17 ani) au fost încântați că vor mai avea un frățior.

Larisa Drăgulescu, mamă pentru a treia oară. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a născut un băiețel

„Bine ai venit pe lume, puiul nostru! Cezar Andrei”, a scris Larisa Drăgulescu, în dreptul unei imagini cu minunea din viața ei.

Citeşte și: De ce boală suferă Larisa Drăgulescu. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu este însărcinată pentru a treia oară / Video

Citeşte și: Larisa Drăgulescu, schimbare neașteptată de look. Ce intervenții estetice și-a mai făcut fosta soție a lui Marian Drăgulescu

Cine o ajută pe Larisa Drăgulescu cu copilul

Dacă până acum și-a expus viața publică, de această dată vedeta a ales să învăluie relația pe care o are în mister. Despre cel cu care își împarte viața se știe că lucrează în IT și că o face fericită. Cei doi s-au cunoscut într-un club și legătura lor a evoluat rapid.

Larisa Drăgulescu are convingerea că cei doi copii mai mari pe care îi are îi vor fi de un real ajutor în acest proces. „Beatrice a fost cu mult mai atentă la acest lucru. S-a trezit în ea un sentiment matern, care mă bucură, și s-a oferit deja să mă ajute, când va fi nevoie. Richard, în schimb, nu s-a arătat prea afectat. Nici fotbal nu știu dacă vor juca împreună, ca băieții, dată fiind totuși diferența mare de vârstă care există între ei. Dar vom vedea ce surprize ne aduce viața!”, mărturisea Larisa Drăgulescu, pentru Playtech.

Citeşte și: Cât câștiga Larisa Drăgulescu când lucra ca escortă în Germania: „Nu regret. Mă consider o femeie realizată”

Citeşte și: Câte kilograme vrea Ana Morodan să slăbească și ce plan are: „Mi s-au îngrășat și degetele”

Citeşte și: Mihai Călin, despre salariile din teatru și actorii care au renunțat la profesie: „Nu se putea supraviețui”/ Exclusiv

După separarea de Marian Drăgulescu, Larisa a mai trecut printr-un mariaj, de această dată cu Marian Bogdan, dar și acesta s-a destrămat.

Larisa Drăgulescu, despre iubit: „M-a cucerit cu felul său de a fi”

Acum, are un nou iubit și se declară încântată de alegerea făcută, dar nu se mai vede mergând către altar. Pentru el, Larisa Drăgulescu a renunțat la platformele pentru adulți și și-a schimbat radical viața.
„M-a cucerit cu felul său de a fi. E un om normal, absolut normal și necunoscut, care m-a acceptat așa cum sunt, cu trecutul meu și cu cei doi copii pe care-i am deja. Am ales să fim împreună doar după ce mi-am dat seama că are intenții serioase. Și așa a apărut acest al treilea copil din viața mea”, a mai spus Larisa Drăgulescu.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton