Larisa de la Exatlon are o poveste tristă. A venit la emisiune deși este în doliu

.
Larisa de la Exatlon a intrat de curând în echipa Faimoșii și a dovedit deja că este o mare luptătoare în probe. Însă ea este o luptătoare și în viața de zi cu zi.

Larisa de la Exatlon trăiește o adevărată dramă

Larisa este de câteva zile la Exatlon, dar a impresionat atât publicul, cât și colegii de emisiune cu calitățile ei fizice și puterea de concentrare de care a dat dovadă în timpul probelor. Ceilalți concurenți au apreciat-o din prima, dovadă că ea nu a fost propusă spre eliminare.

Larisa nu a fost foarte vorbăreață la Exatlon, așa că puțini știu prince trece ea. Însă a impresionat când, la finalul unei probe a spus că tatăl ei ar fi fost mândru de ea. Concurenta a decis să vină în emisiune la câteva luni după ce și-a pierdut tatăl.

larisa de la exatlon

Larisa de Exatlon e pasionată de sport

“Sora mea traieste pentru sport, iar reusitele sale ii sunt dedicate tatalui nostru pentru ca el este cel care ne-a indrumat catre sport inca de mici”, a declarat sora Larisei pentru wowbiz.ro.

Ea a mai spus că tatăl concurentei a fost sportiv la rândul lui, fiind medaliat la lupte libere și greco-romane. Larisa a decis să se înscrie la Exatlon în memoria tatălui ei.

Larisa are 28 de ani, a făcut sport de la șapte ani, a terminat Facultatea de Educație Fizică și Sport și este antrenor de fitness.

Larisa de la Exatlon are o poveste tristă. A venit la emisiune deși este în doliu

Ce este Exatlon Romania 2018

Exatlon România este varianta românească a reality show-ului internațional bazat pe un format turcesc. Emisiunea a început la Kanal D pe 7 ianuarie 2018 și este formată din probe care la pun la încercare rezistența fizică și psihică a mai multor concurenți împărțiți pe echipe. Filmările au loc în Republica Dominicană, iar la final se va desemna sun singur cățtigător care va primi un premiu de 100.000 de euro.

Concurenții sunt împărțiți în echipa Faimoșilor – formată din vedete – și echipa Războinicilor – formată din oameni obișnuiți, necunoscuți publicului. Din echipa Războinicilor face parte și Mariana Nenu, concurentă cu o poveste de asemenea impresionantă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton