Lana Del Rey, prima apariție publică cu noul iubit, Jeremy Dufrene. Bărbatul nu știa că ea este celebră

.

Lana Del Rey (39 ani) și-a făcut publică relația pe care o are de câteva luni cu Jeremy Dufrene, un bărbat care trăiește departe de luminile reflectoarelor și care, o lungă perioadă de timp nu a știu că Lana este o artistă celebră. Cei doi au participat împreună la nunta modelului Karen Elson cu Lee Foster, la New York.

Lana Del Rey, prima apariție publică cu noul iubit

Lana Del Rey, pe numele ei adevărat Elizabeth Woolridge Grant, și-a prezentat public iubitul, un bărbat care până acum nu a avut nicio legătură cu luminile reflectoarelor. Îmbrăcată într-o rochie satin bleu, elegantă, artista a pășit la brațul iubitului ei, Jeremy Dufrene, la Electric Lady Studios, unde a avut loc nunta modelului Karen Elson.

Cei doi au mai fost văzuți împreună vara aceasta, dar acum cei doi au confirmat public relația. Lana Del Rey și Jeremy ar forma un cuplu de cinci luni, deși s-au cunoscut în anul 2019, în Louisiana.

Deși bărbatul este cu 10 ani mai mare decât celebra artistă, acest lucru nu a fost un impediment în relația lor. Și asta pentru că, spun prieteni de-ai Lanei, ei îi plac bărbații mai mari.

Se pare că Lana Del Rey a ales să nu îi spună imediat lui Jeremy cine este ea, el nerecunoscând-o în momentul în care s-au cunoscut. Și a ales să se bucure de acele momente în care cineva s-a apropiat de ea nu datorită celebrității sale.

Citește și: Lana Del Rey a fost jefuită: „Cineva mi-a spart geamurile”

Citește și: Monica Bîrlădeanu, ieșire în familie cu Valeriu Gheorghiță și fiul său. Cum au fost surprinși într-un centru comercial

Cine este Jeremy Dufrene

Jeremy Dufrene are 49 de ani și este căpitanul unei bărci al unei companii care oferă tururi în cputarea unor aligatori. Tururile se concentrează pe fauna locală și se pare că compania are o bună reputație. În biografia sa, Dufrene spune că a lucrat odată la o fabrică chimică și îi place să pescuiască creveți. După ce a fost convins de familia lui și-a luat licența de căpitan și a început să facă tururi cu barca.

Potrivit People, bărbatul este divorțat și are trei copii, un băiat și două fete.

„E un tip bun și ea este foarte atrasă de el. Este un tată bun și nimeni nu are nimic urât de spus despre el”, au dezvăluit surse din anturajul Lanei Del Rey pentru Daily Mail.

Citește și: Carmen Grebenișan, primele fotografii cu noul iubit: „Singurul care ți se potrivește”

Citește și: Alina Eremia, prima reacție după ce s-a speculat că ar fi însărcinată: „Pot să înțeleg”

Cum s-au cunoscut Lana Del Rey și Jeremy Dufrene

Lana Del Rey a apărut pentru prima dată în compania lui Jeremy Dufrene în anul 2019, după ce a făcut un tur cu barca lui, în Louisiana. Într-o postare pe Instagram, bărbatul a scris: „Niciodată nu știu peste cine pot da în tururile mele, dar întotdeauna o plăcere Lana Del Rey”.

În luna mai a acestui an, artista a decis să mai facă un tur cu barca lui Jeremy. Acesta ar fi fost momentul în care s-au conectat, ambii fiind singuri.

„Se știu de câțiva ani, dar au început să se întâlnească acum câteva luni. Lana l-a cunoscut în 2019 și au rămas în contact. El nu avea nicio idee cine e ea, iar ei i s-a părut îmbucurător, așa că nu i-a explicat imediat. A vrut să facă un tur cu barca prin Louisiana, dar nu s-a așteptat să se îndrăgostească de un căpitan de barcă, ghid de aligatori. Când Lana a revenit în zonă, în luna mai, erau amândoi singuri și s-au reconectat. El a văzut o oportunitate și a invitat-o la o întâlnire. Sunt împreună de atunci. Ei îi plac bărbații mai mari”, au spus sursele.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Lana Del Rey și Jeremy Dufrene

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton