Lady Gaga s-a logodit cu Michael Polansky. Vestea dată de artistă la Jocurile Olimpice de la Paris

.

Lady Gaga (38 ani) s-a logodit cu iubitul ei, Michael Polansky (46 ani), după o relație de patru ani. Artista americană a dezvăluit că relația lor a trecut la un alt nivel, la Jocurile Olimpice de la Paris. Cântăreața l-a prezentat pe antreprenor drept ”logodnicul” ei.

Lady Gaga s-a logodit cu Michael Polansky

Lady Gaga și iubitul ei, antreprenorul Michael Polansky, urmează să se căsătorească, i-a dezvăluit artista premierului francez Gabriel Attal, la Jocurile Olimpice de la Paris.

În cadrul unui clip postat pe TikTok de către Attal, duminică, cântăreața poate fi auzită prezentându-l pe Polansky drept „logodnicul meu”, în timp ce trio-ul a urmărit împreună o competiție de înot.

Vestea vine după ce, la începutul acestei luni, când artista i-a dedicat lui Polansky unul dintre spectacolele ei din Las Vegas, numindu-l „domnul meu”.

@gabriel_attal

Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony. It was breathtaking. 🤩🫶

♬ son original - Gabriel Attal

Gaga și Polansky au fost legați pentru prima dată romantic în 2020, când au fost fotografiați sărutându-se la o petrecere de Revelion în Las Vegas. După câteva săptămâni, cei doi și-au făcut publică relația în timpul unui weekend petrecut la Miami pentru Super Bowl 2020.

Citește și: Cum arăta Lady Gaga înainte de a deveni celebră. Artista a fost batjocorită în trecut pentru că era „unică”

Citește și: Lady Gaga, Celine Dion și Nadia Comăneci, apariții spectaculoase la Jocurile Olimpice de la Paris

Artista și antreprenorul s-au despărțit în 2023

O sursă apropiată lui Lady Gaga a declarat ulterior pentru People că artista și iubitul ei au intrat împreună în carantină pe perioada pandemiei de Covid, în casa artistei.

În ianuarie 2021, când Gaga a fost invitată să cânte la inaugurarea președintelui Joe Biden la Washington, Polansky a fost alături de ea și l-a prezentat tuturor drept „iubitul meu”.

Citește și: Livia Eftimie rupe tăcerea după divorț. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Cătălin Bordea: „Credeam că o să mă dezintegrez de atâta plâns”

Citește și: Iulia Vântur, alături de Salman Khan la ziua ei de naștere. Vedeta a împlinit 44 de ani: „Sunt foarte recunoscătoare”

Lady Gaga și Michael Polasnky au decis să se despartă la începutul anului 2023 deoarece cântăreața își dorea să se căsătorească și să aibă copii, iar antreprenorul nu era pregătit pentru acești pași. Cei doi au avut o separare amiabilă și au rămas prieteni.

Apoi, în august 2023, au fost văzuți împreună pentru prima dată după mai bine de un an.

Lady Gaga a mai fost logodită de două ori, ambele logodne fiind anulate. Aceasta și-a încheiat logodna cu Christian Carino la începutul anului 2019. În anul 2015 s-a logodit cu Taylor Kinney, însă relația lor s-a încheiat un an mai târziu.

Artista preferă să își țină relațiile departe de ochii publicului, astfel că nici acum nu și-a anunțat oficial logodna cu Michael Polansky.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Lady Gaga

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton