Lady Gaga este însărcinată? Cum a apărut artista la nunta surorii ei

.

Lady Gaga a ridicat semne de întrebare după ce a apărut la nunta surorii ei, cu burtică de gravidă. Artista în vârstă de 38 de ani ar fi însărcinată cu primul ei copil. Mai mult, cântăreața, care are o relație de patru ani cu Michael Polansky, avea pe deget și un inel de logodnă cu diamant.

Lady Gaga ar fi însărcinată cu Michael Polansky

Lady Gaga a participat în acest weekend la nunta surorii sale, Natali Germanotta, alături de iubitul ei, Michael Polansky. Deși la eveniment Natali ar fi trebuit să fie în centrul atenției, toți ochii s-au îndreptat spre celebra cântăreață și spre burta ei proeminentă. Artista a apărut într-o rochie neagră mini, mulată, care i-a scos în evidență burtica de gravidă, astfel că toată lumea a început să se întrebe dacă Gaga este însărcinată.

Hello! Magazine a contactat reprezentanții artistei pentru comentarii, iar aceștia nici nu au confirmat și nici nu au infirmat speculațiile privind posibila sarcină a lui Lady Gaga.

Vineri seara, Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Joanne Angelina Germanotta, a fost văzută la cina de repetiții ținută la pitorescul Hotel ViewPoint din York, Maine.

Familia a închiriat întregul hotel pentru weekend, oferind oaspeților acces exclusiv la cele șapte camere de pe litoral și la opt apartamente.

Citește și: Cum arăta Lady Gaga înainte de a deveni celebră. Artista a fost batjocorită în trecut pentru că era „unică”

Citește și: Lady Gaga, violată și bătută de un producător muzical la 19 ani. Artista a rămas însărcinată atunci

Pentru cina de repetiție, Gaga a îmbrăcat o rochie neagră elegantă, combinată cu tocuri asortate. Ansamblul ei a fost accentuat de un inel masiv cu diamante, un colier de perle și cercei asortați.

A doua zi, vedeta, care a fost Doamnă de Onoare, a îmbrăcat o rochie de culoarea piersicii cu mănuși asortate.

Artista, cu un inel cu diamant pe deget

La eveniment, Lady Gaga a fost văzută purtând un inel cu diamant pe degetul inelar, alimentând speculațiile privind o posibilă logodnă cu Polansky.

Nu este prima dată când artista a fost văzută purtând acest inel. În luna aprilie a acestui an, cântăreața a ieșit pe străzile din California cu inelul de logodnă pe deget, moment în care au apărut zvonurile privind logodna ei cu antreprenorul.

Cei doi au ales să își trăiască povestea de iubire departe de luminile reflectoarelor, astfel că nu au vorbit până în prezent nici despre logodna lor și nici despre bebelușul pe care l-ar aștepta.

Citește și: Sophia Loren, elegantă în timp ce se deplasa cu ajutorul unui baston în Beverly Hills. La 89 de ani, actrița arată senzațional

Citește și: Cum arată Haley Joel Osment la 25 de ani după ce a apărut cu Bruce Willis în „Al șaselea simț”. Actorul a ajuns de nerecunoscut

Lady Gaga a cofirmat, de fiecare dată când a fost întrebată, că își dorește să aibă copii.

„Voi spune că sunt foarte încântată să am copii”, spunea ea în anul 2020 pentru InStyle.

Lady Gaga și Michael Polansky și-au făcut relația publică pe rețelele de socializare în 2020, când artista a publicat câteva imagini în care apărea în brațele antreprenorului.

Înainte de a-l cunoaște pe Polansky, artista a mai fost logodită cu actorul Taylor Kinney, cunoscut pentru rolul său din drama tv Chicago Fire. Cei doi s-au cunoscut în anul 2011. Inițial au ales să își păstreze relația departe de ochii curioșilor și și-au făcut debutul pe covorul roșu abia în anul 2014, la Globurile de Aur. În iulie 2016, Lady Gaga și Kinney au anunțat că au rupt logodna și că au decis să își încheie relația.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Lady Gaga și Michael Polansky

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton