La cine stau banii în cuplul Maria Constantin – Robert Stoica după căsătorie. „Îmi place să trag și să realizez”

.

Maria Constantin (36 de ani) și Robert Stoica (33 de ani) s-au căsătorit în vara lui 2023, după aproximativ trei ani de relație. Recent, într-un interviu, interpreta de muzică populară a spus cum își împart ea și soțul finanțele după căsătorie.

Maria Constantin și Robert Stoica nu au reguli când vine vorba de bugetul familiei lor, însă cântăreața a declarat că doar unul dintre ei este „contabil-șef”.

Cine este „contabil-șef” în cuplul Maria Constantin – Robert Stoica

Cântăreața se întreține din cariera muzicală și din cea online. Pentru un program de o oră la o nuntă, Maria Constantin încasează 1.500 de euro, prețul fiind negociabil dacă evenimentul este în București sau în apropiere, potrivit Impact. La rândul lui, Robert Stoica deține o pensiune în Argeș. Cuplul plănuiește să transforme locația, momentan de tranzit, într-un complex de lux.

Recent, Maria Constantin a spus cum își împart ea și soțul ei responsabilitățile când vine vorba de finanțele familiei.

Citește și: Ce afacere are soțul Mariei Constantin, Robert Stoica: „O să ne extindem. Va fi ceva mult mai de lux”

Citește și: Ce bărbați din showbizul românesc i-au făcut avansuri Mariei Constantin

Citește și: Reacția Mariei Constantin după ce Bianca Drăgușanu i-a spus că poartă haine fake

„Îmi place să trag și să realizez, dar mă și bucur când plec într-o vacanță”

„Nu prea avem reguli, dar eu îi las soțului, el este, să zicem, contabil-șef. Eu nu prea știu câți bani am, dar nu sunt un om cheltuitor. Îmi place să trag și să realizez, dar mă și bucur când plec într-o vacanță”, a declarat Maria Constantin la Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

Maria Constantin și Robert Stoica au două posibilități de extindere a afacerii din Argeș, respectiv de a construi complexul din fonduri europene sau din banii lor. Perechea vrea să mai construiască 10 camere și un restaurant cu o capacitate de 60-70 de persoane, pentru micul dejun.

Citește și: Maria Constantin a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a pus implanturi mamare

Citește și: Cum o descrie Emilia Dorobanțu pe Maria Constantin, despre care s-a speculat că l-a înșelat pe Marcel Toader cu soțul ei

Citește și: Maria Constantin, o mireasă strălucitoare la propriu! Cu ce bijuterii și-a accesorizat ținuta de nuntă

Cum s-au cunoscut Maria Constantin și Robert Stoica. Cântăreața a făcut primul pas

Maria Constantin și Robert Stoica și-au confirmat relația în primăvara anului 2021 și s-au logodit în 2022, în timpul filmărilor show-ului „Splash! Vedete la apă”. Perechea s-a cunoscut la un eveniment la care cântăreața a fost cea care a făcut primul pas și s-au mutat împreună la scurt timp de la începerea relației. S-au căsătorit la finalul acestei veri și au planuri mari de viitor împreună.

Maria Constantin a mai fost căsătorită de două ori. Prima oară cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă. Fosta perechea și-a oficializat relația în anul 2007 și are împreună un fiu, Codrin. Ulterior, solista s-a căsătorit cu regretatul om de afaceri Marcel Toader. Cei doi au divorțat în luna ianuarie a anului 2018. Fostul jucător de rugby s-a stins din viață în august 2019, în urma unui stop cardiac. O perioadă, artista a format un cuplu cu fostul jucător de fotbal Dacian Varga.

Foto: Instagram/Maria Constantin

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton