La ce alimente a renunțat Micutzu pentru a slăbi. Comediantul a dat jos 50 kg

.

Comediantul Cosmin Nedelcu (35 de ani), cunoscut drept “Micutzu” sub numele de scenă, s-a confruntat ani buni cu problemele legate de greutate. Actorul a reușit performanța de slăbi aproape 50 de kilograme, iar acum se menține la o greutate constantă. Micutzu cântărește acum 120 kg și se mândrește cu acest lucru avnd în vedere că în urmă câțiva ani cântarul arăta că are circa 170 kg.

Artistul a povestit recent că nu l-au deranjat niciodată kilogramele în plus, dar a luat decizia de a slăbi după ce s-a dus cu un prieten la spital pentru a-și face o operație de micșorare a stomacului.

Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș – a dezvăluit Cosmin Nedelcu în cadrul emisiunii “În fața ta”, de la Digi 24.

Citeşte și: Micutzu, precizări după scandalul în care a fost implicat în Capitală. Actorul a transmis un drept la replica

Citeşte şi: Cum arată hotelul în care este cazat Novak Djokovic. „E plin de gândaci și ne dau mâncare cu viermi!”

Citeşte şi: Andreea Tonciu își face operații estetice de 60.000 de euro: „Vreau să stau cu doctorul 10 ore și să mă facă total. Nu vreau să mă mai recunoască telefonul

Citeşte şi: Ce ne rezervă 2022? Neti Sandu, previziuni pentru acest an

Artistul avea aceeași greutate cu prietenul care urma să-și micșoreze stomacul, iar acest lucru a început să-l pună pe gânduri. Treptat, Micutzu a renunțat la a mai consuma carne și carbohidrați și s-a apucat de sport.

El (n.r. – prietenul cu care s-a dus la spital) s-a pus pe cântar, avea 167,8, eu aveam 167,8. M-am panicat, mai mult decât conștientizat. Și am început cu chestii mici. Nu am mai mâncat carne foarte des, am avut o pauză de opt luni. A contribuit foarte mult. Iar apoi clasicul fără carbohidrați – a adăugat comedianul.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton