La 17 ani, fiica lui Aurelian Preda vorbește despre sarcină și logodnă

.
Anamaria Rosa, fiica regretatului solist Aurelian Preda vorbește pentru prima dată despre sarcină și logodnă, după ce ziarele de scandal au scris că așteaptă un copil cu iubitul ei. 

Anamaria are 17 ani și este în clasa a XII-a, așa că a ținut să lămurească lucrurile. „Am fost șocată când am văzut că s-a scris că sunt însărcinată. Eu am 17 ani. Sunt sigură că sunt foarte multe fete care poate-și doresc copil la această vârstă, dar eu nu sunt una dintre aceste fete și deocamdată, fiind în clasa a XII-a, îmi doresc să termin Bacalaureatul cu notă mare, să-l bucur pe tatăl meu acolo unde este și să-mi continui cariera muzicală. Da, m-am îngrășat, am avut o perioadă…  probabil și din cauza stresului… când poate nici nu m-am putut abține de la mancare. Cert este că am reușit să mai dau jos câteva kilograme și continui să fac acest lucru pentru că trebuie”, a declarat tânăra pentru Wowbiz.ro.

Cât despre inelul de logodnă pe care l-ar fi primit de la iubitul ei, Anamaria spune că l-a primit de Ziua Îndrăgostiților și că este un simplu cadou. ”Așadar de măritat nu mă mărit acum. Va dura o perioadă destul de lungă până mă voi gândi la acest lucru. Iar copil nu am de gând să fac curând”, spune Anamaria.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton