Kristen Stewart, apariție controversată pe covorul roșu. Actrița, comparată cu Bianca Censori: „Parcă ar fi o copie”

.

Kristen Stewart a atras toate privirile și blițurile aparatelor de fotografiat când a călcat pe covorul roșu al premierei noului ei film, „Love Lies Bleeding”. Actrița, în vârstă de 33 de ani, a apărut într-o ținută aproape inexistentă, aducând aminte de Bianca Censori, soția lui Kanye West, care în ultima perioadă a ieșit aproape dezbrăcată pe stradă.

Kristen Stewart, ținută controversată pe covorul roșu

Kristen Stewart, care o interpretează pe Lou în thirllerul regizat de Rose Glass, și-a luat încă o dată în serios rolul de ambasador al Chanel, îmbrăcând o ținută îndrăzneață de la celebra casă franceză de modă, șocând întreaga lume.

Actrița a ales să poarte un costum de corp înalt, fără spate, cu bretele subțiri ce se înfășurau elegant sub umeri, expunându-i spatele.

Pentru a adăuga o notă de rafinament, aceasta și-a aruncat un blazer negru pe spate. Pentru a completa îndrăzneața ținută, Kristen Stewart a ales o pereche de colanți negri cu talie înaltă și pantofi clasici negri, cu vârf conic.

Citește și: Condiția pe care fostul soț, Florin Budnaru, i-a pus-o Oanei Ioniță ca să o lase să petreacă mai mult timp cu fiul lor: „A zis că nu mai face apel”

Citește și: Cum arată casa de vis în care locuiește Andreea Raicu. „Este locul meu preferat!”

În ceea ce privește accesoriile, ea a optat pentru o abordare minimalistă a acestora, purtând doar câteva inele de argint.

Această ținută este una neobișnuită pentru Kristen Stewart, care este cel mai des văzută în costume cu pantaloni structurați sau rochii atrăgătoare.

Cum au reacționat fanii actriței

Body-ul era atât de decupat în partea de jos, încât fanii acgtriței s-au temut că aceasta se va confrunta cu un accident colosal. Însă, Kristen Stewart s-a schimbat la un moment dat, pe parcursul evenimentului, apărând mai târziu pe scenă într-o pereche de pantaloni negri și adidași.

Fanii au intrat pe platforma X (Twitter) pentru a-și împărtăși impresiile cu privire la ținuta riscantă. Unii au numit-o o victorie majoră pentru Kristen Stewart, precum și unul dintre cele mai bune look-uri ale ei.

Citește și: 10 cele mai proaste discursuri de la Premiile Oscar. Sean Penn, Gwyneth Paltrow și Sam Smith, glume neinspirate, emoții disimulate și declarații eronate / Video

Citește și: Cum arată casa Daianei Anghel și a lui Sorin Gonțea. Cuplul locuiește într-o casă luxoasă din Brașov

Alții au considerat că ținuta nu a fost deloc una inspirată, ci a părut mai degrabă un strigăt după atenție și chiar a fost comparată cu Bianca Censori, soția lui Kanye West.

„Arată îngrozitor. Ce poartă? Strigă după atenție”, „Parcă ar fi o copie a ținutei Biancăi Censori. Dar pentru că e Kristen, oamenii vor zice că e o adevărată regină”, sunt câteva din comentariile internauților.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus ținuta șocantă a actrițeu Kristen Stewart

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton