Kris Jenner a dezvăluit că are o tumoare. Cum au reacționat Kim Kardashian și Kylie Jenner

.

Kris Jenner, în vârstă de 68 de ani, a dezvăluit că are o tumoare în cel mai nou trailer pentru sezonul 5 al show-ului The Kardashians. Aceasta nu a oferit prea multe detalii, ci doar și-a anunțat copiii ce au descoperit medicii, precizând că este vorba de „o mică tumoare”.

Kris Jenner, diagnosticată cu o tumoare

Kris Jenner, mama surorilor Kylie și Kendall Jenner, precum și a lui Kloe și Kim Kardashian, apare în noul trailer pentru sezonul cinci al show-ului The Kardashians, unde le spune copiilor săi că a primit rezultatele analizelor.

„Am primi rezultatul scanării – au găsit un chist și o mică tumoare”, le spune Kris Jenner fiicelor sale.

Deși în trailer nu sunt dezvăluite alte informații, precum unde este localizată tumoarea sau dacă este malignă sau benignă, în clip sunt prezentate câteva reacții ale familiei. Kloe pare mohotâră, în timp ce Kendall o îmbrățișează pe Kylie în momentul în care aceasta izbucnește în plâns.

Această veste vine după ce Khloe Kardashian a descris modul în care un „punct mic” pe fața ei despre care ea a crezut că este acnee s-a dovedit a fi cancer de piele melanom în sezonul anterior al emisiunii.

Între timp, în show sunt prezentate și complicațiile medicale pe care Kourtney Kardashian le-a experimentat cu fiul ei, acum în vârstă de șase luni, Rocky.

Citește și: Cher a explicat de ce preferă bărbații mai tineri. Între ea și iubit este o diferență de vârstă de 40 de ani

Citește și: Tom Cruise, imagine rară alături de copiii adoptați în timpul căsniciei cu Nicole Kidman. Cum au fost surprinși

La începutul sarcinii, Kourtney, în vârstă de 45 de ani, a spus că a suferit „o intervenție chirurgicală urgentă pe făt”, iar soțul ei, bateristul, Travis Barker, și-a abandonat spectacolele Blink-182 din Marea Britanie și Irlanda pentru a fi alături de ea.

În același trailer, Kim Kardashian are o discuție aprinsă cu sora ei, Kloe, pe care o cataloghează ca fiind „critică” de când s-a despărțit de Tristan Thompson.

Mesajul emoționant distribuit de mama lui Kim Kardashian pe rețelele de socializare

Dezvăluirea privind tumoarea lui Kris Jenner vine la câteva săptămâni după ce aceasta a anunțat, printr-un mesaj emoționant, că sora ei a încetat din viață.

„Cu inima grea și cea mai profundă tristețe vă anunț că sora mea, Kern, a murit ieri pe neațteptate. Mă doare inima pentru mama mea MJ și nepoata mea Natalie și mă rog ca Dumnezeu să ne ghideze pe toți în această perioadă dificilă. Karen era frumoasă pe dinăuntru și pe dinafară. Era cea mai dulce, cea mai bună, cea mai sensibilă și vulnerabilă și atât de amuzantă. Ea s-a simțit întotdeauna recunoscătoare pentru viața ei și și-a prețuit familia și prietenii și mai ales pe frumoasa ei fiică. Ea deține o parte atât de mare din inima mea și prețuiesc fiecare amintire pe care o avem împreună”, a scris Jenner pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Kris Jenner, mama surorilor Kardashian, dezvăluie fără sfială care este nepotul său preferat

Citește și: Cum arată Caitlyn Jenner, la trei ani de când și-a făcut operația de schimbare de sex

„Moartea lui Karen este o reamintire a faptului că viața este atât de scurtă și prețioasă, iar ziua de mâine nu este niciodată promisă. Trebuie să le spunem celor pe care îi prețuim cât de mult îi iubim. Te iubesc sora mea frumoasă”, a mai transmis Kris Jenner în mediul online.

Kris Jenner este o prezență constantă de la cele mai mari evenimente mondene, aflându-se mai mareu pe covorul roșu atât singură, cât și alături de fiicele sale. Cel mai recent eveniment la care a fost văzută este Met Gala 2024, care s-a desfășurat zilele trecute.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Kris Jenner.

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton