Kim Kardashian, dezvăluiri despre lupta „dureroasă” cu psoriazisul: „Nu știu ce se întâmplă”

.

Kim Kardashian a dezvăluit că lupta ei cu psoriazisul nu este una deloc ușoară. Vedeta americană în vârstă de 43 de ani a împărtășit cu fanii ei imagini cu picioarele sale, afectate de această boală, precizând că semnele roșii nu sunt doar inestetice, ci și dureroase.

Kim a vorbit despre lupta ei cu această boală imunitară cronică, postând fotografii cu o erupție recentă, pe rețelele de socializare. Într-un clip distribuit pe Instagram, aceasta și-a arătat tibia în prim-plan.

Kim Kardashian, afectată de psoriazis

Kim Kardashian a dezvăluit, în urmă cu mai mult timp, că suferă de psoriazis, o boală autoimună din cauza căreia celulele pielii se multiplică mult mai repede decât în mod normal. În general, leziunile de psorizis apar pe brațe, picioare și pe piept, dar pot fi întâlnite pe orice zonă a corpului.

Vedeta americană a arătat cum o astfel de leziune i-a apărut pe picior și spune că este foarte dureroasă.

„Cât de nebunesc este psoriazisul meu acum? A urcat pe piciorul meu. Nu știu ce se întâmplă. Dar îmi voi da seama. Este o nebunie”, a spus Kardashian în clip.

De asemenea, ea a precizat: „Nu voi minți, este dureros. Nu sunt sigură ce l-a declanșat. Nu mi-am schimbat dieta. Am încercat tot! Psoriazisul este nasol”.

Citește și: O tânără susține că lenjeria modelatoare a lui Kim Kardashian i-a salvat viața după ce a fost împușcată de 4 ori: „A împiedicat sângerarea”

Citește și: Beyonce a renunțat la buclele blonde. Imaginile cu noul look au stârnit controverse: „Am crezut că e Kim Kardashian”

Într-un alt clip, fondatoarea SKIMS a spus că, de obicei îi apare într-un singur loc, dar acum leziunea s-a extins.

„De obicei am doar acest loc, dar acum îmi dau seama că merge în jos pe picior și în sus pe coapsă. Așa că știu că e timpul să îmi dau seama ce se întâmplă”, a precizat ea pe rețeaua de socializare.

„Am vrut doar să vă împărtășesc călătoria mea (cu psoriazisul) cu voi”, a mai spus Kim Kardashian.

Într-un ultim story, vedeta a glumit pe seama leziunilor sale. Ea a remarcat că una dintre acestea seamănă cu o inimă.

„Mi se pare mie sau psoriazisul meu este în formă de inimă pentru Ziua Îndrăgostiților?”, a glumit ea.

Cum își tratează vedeta boala

Recent, Kim Kardashian a dezvăluit că se folosește de paturile pentru bronzat pentru a-și trata psoriazisul. La începutul lunii, ea le-a arătat fanilor patul ei de bronzat situat în birou.

În timp ce se întindea pe un astfel de pat, ea a spus: „Sunt Kim Kardashian, desigur că am un pat de bronzat – și unul cu lumină roșie – în biroul meu”.

Citește și: Ea e sosia lui Kim Kardashian! A cheltuit 500.000 de dolari pe operații estetice ca să arate ca vedeta / Galerie foto

Citește și: A arătat spectaculos, dar nu s-a putut mișca deloc. Ce probleme a avut Kim Kardashian cu rochia Dolce & Gabbana / Video

Aceasta a precizat că folosește aceste paturi pentru tratarea psoriazisului, întrucât îi ameliorează condiția. Totuși, a subliniat vedeta americană, nu obișnuiește să le utilizeze în exces.

Nu este prima dată când Kim vorbește despre afecțiunea autoimună, care a început pe când avea 25 de ani. Aceasta împărtășește același diagnostic cu mama ei, Kris Jenner.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum o afectează psoriazisul pe Kim Kardashian

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton