Kim Kardashian și-a injectat spermă de somon în față. Ce beneficii are noua tendință facială

.

Kim Kardashian (43 ani) face tot posibilul pentru a arăta mereu tânără și pentru a oferii pielii o strălucire aparte. Vedeta americană de televiziune a șocat pe toată lumea în urmă cu doi ani când a afirmat că ar putea mânca și fecale dacă asta ar însemna că va arăta mai tânără, iar a dezvăluit acum că a încercat o nouă tendință facială: sperma de somon.

Kim Kardashian și-a injectat spermă de somon în față

Kim Kardashian nu se dă înlături de la nimic atunci când vine vorba de frumusețea sa. Vedeta americană a apelat, de-a lungul timpului, la mai multe tratamente faciale, iar acum a decis să încerce cea mai nouă tendință în domeniu: sperma de somon.

Aceasta i-a spus mamei sale, Kris Jenner, în cel mai nou episod al The Kardashians, că și-a injectat spermă de somon în față.

„Mi-am făcut un tratament facial cu spermă de somon. Mi-a fost injectată sperma de somon în față”, i-a spus Kim mamei sale în timp ce aceasta o privea șocată, notează People.

Acesta este doar cel mai recent dintr-un lung șir de tehnici existente pe care fondatorul SKIMS le-a încercat. În 2013, ea a primit o „față de vampir”. Această tehnică a implicat extragerea sângelui de pe față și reaplicarea lui local.

Citește și: North West, criticată dur după ce și-a făcut debutul actoricesc. Fiica lui Kim Kardashian și Kanye West a primit un rol în musicalul „Regele leu”

Citește și: Kim Kardashian, dezvăluiri despre lupta „dureroasă” cu psoriazisul: „Nu știu ce se întâmplă”

De asemenea, Kim Kardashian este renumită pentru utilizarea tratamentelor faciale cu laser.

În cadrul unui interviu din 2022 din New York Times, Kim Kardashian a vorbit despre dorința ei de a încerca orice pentru a-și îmbunătăți aspectul.

„Voi încerca orice. Dacă mi-ai spune că trebuie să mănânc practic caca în fiecare zi pentru a părea mai tânără, s-ar putea să o fac”, a spus ea atunci.

Jennifer Aniston, prima vedetă care a încercat tratamentul cu spermă de somon

În timp ce Kardashian nu a divulgat dacă a simțit sau nu dacă tratamentul cu spermă de somon a ajutat-o în vreun fel, o altă celebritate care a dezvăluit că a încercat tendința, a făcut-o. Este vorba de Jennifer Aniston, aceasta precizând atunci că nu știe dacă sperma de somon i-a adus vreo îmbunătățire.

Actrița dezvăluia, în august 2023, că un medic estetician a pus-o și pe ea să facă aceste tratamente faciale cu spermă de somon.

Citește și: Cu ce se confruntă Nicole Cherry în cariera muzicală: „Treaba asta este cea mai grea”. Ce relație are cu divinitatea și ce spune despre terapie / Exclusiv

Citește și: Bianca Censori lovește din nou. Soția lui Kanye West, pe urmele lui Kim Kardashian?

„În primul rând, i-am spus: „Vorbești serios? Cum obții sperma de somon?””, a spus ea pentru presă, înainte de a preciza că nu este sigură că acest tratament a făcut ceva pentru pielea ei.

De obicei, aceste tratamente faciale sunt făcute ca tratamente cu microneedling, astfel încât spermatozoizii (adesea un ser) să poată pătrunde cu adevărat în piele.

„S-a demonstrat că somonul (sperma) îmbunătățește hidratarea, textura și ridurile. Se crede că efectele asupra pielii se datorează nivelurilor ridicate de ADN. ADN-ul este compus din aminoacizi, care au fost folosiți de mult timp pentru piele datorită beneficiilor lor de hidratare și reînnoire a celulelor”, a explicat medicul dermatolog Joshua Zeichner, din New York, în august anul trecut.

Cu toate acestea, există încă foarte puține cercetări cu privire la utilizarea spermei de somon în îngrijirea pielii.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Kim Kardashian

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton