Kevin Costner, în război cu fosta soție. Christine Baumgartner, acuzată că i-a furat bani și că refuză să părăsească locuința

.

Kevin Costner se află într-un adevărat război cu fosta lui soție, cu care se află în plin proces de divorț. Actorul o acuză că a retras o sumă mare de bai din contul lui bancar și de pe cardurile de credit. Mai mult, aceasta refuză să părăsească casa în care a locuit cu starul de când s-au căsătorit, în anul 2004.

Costner susține că, deși de când au fost depuse actele de divorț i-a dat lui Christine Baumgartner peste un milion de dolari, femeia a mai retras din contul lui personal suma de 95.000 de dolari. Uimitoarea acuzație adusă acesteia este prezentată într-o declarație de interdicție în care actorul o acuză pe mama celor trei copii ai săi că a refuzat să respecte acordul prenunpțial prin care e obligată să ia banii și să își găsească o altă locuință.

Kevin Costner, în război cu Christine Baumgartner

Potrivit acordului semnat înainte de căsătoria lor din 2004, Christine avea la dispoziție 30 de zile să părăsească casa după depunerea actelor de divorț în luna mai.

„I-am plătit lui Christine suma de 1 milion de dolari. Acordul prenupțial prevede, de asemenea, că îi plătesc lui Christine 100.000 de dolari la căsătorie și 100.000 de dolari la prima aniversare a căsătoriei noastre”, a scris Kevin Costner în declarație, potrivit Radar Online.

„Ca atare, Christine are acum la dispoziție aproximativ 1.450.000 de dolari pe care îi poate folosi la discreția ei, incșusiv pentru a găsi locuințe alternative”, a adăugat actorul care a precizat că i-a oferit fostei sale soții asistență pentru a se muta.

În pofida tuturor acestor lucruri, se pare că femeia încă face cumpărături din banii lui Costner.

„Din aprilie 2023, Christina a retras din contul meu bancar și mi-a încărncat cardul de credit un total de 95.000 de dolari, cu care și-a plătit avocatul și contabilul legal”, a afirmat vedeta.

Citește și: Marcată de suferință, Charlene se pregătește să sărbătorească 12 ani de mariaj cu Albert. Cât costă cămașa purtată de Prințesă la un eveniment

Citește și: Kevin Costner și Christine Baumgartner divorțează după 18 ani de căsnicie. Soția actorului a depus actele

Acesta spune că Baumgartner s-a folosit de banii lui fără o notificare în prealabil.

Christine, în vârstă de 49 de ani, a depus actele de divorț pe 2 mai 2023, după 21 de zile de când s-a separat de Kevin Costner, cu care era căsătorită de 18 ani.

Actorul își acuză fosta soție că ocupă ilegal casa

Kevin Costner i-a cerut lui Christine să părăsească locuința, însă aceasta se pare că refuză să plece, ceea ce reprezintă o încălcare a acordului prenupțial.

Conform documentelor depuse la judecătorie, Costner și avocatul lui, Laura Wasser, au cerut instanței să emită un ordin prin care să îi interzică femeii să mai ocupe reședința. Actorul a spus că Christine Baumgartner „a luat poziția de a nu se muta din reședința lui Kevin decât dacă și până când acesta este de acord cu diverse cerințe financiare”.

Citește și: Cine este Pam Van Sant, soția lui Treat Williams și câți copii au. 5 lucruri neștiute despre actorul mort într-un accident de motocicletă

Citește și: Lynda Carter, „Femeia Fantastică”, arată incredibil la 71 de ani. Actrița refuză să facă operații estetice

Deși i-a dat deja un milion de dolari, Kevin Costner a spus că i-a făcut „o propunere de pensie temporară pentru copii și alte taxe”. Mai mult, acesta a continuat să plătească toate cheltuielile copiilor și negociază programul de vizite pe timpul verii pentru cei trei copii adolescenți ai lor.

Însă, Christine Baumgartner pare să nu intenționeze să părăsească reședința care i-a fost casă timp de 18 ani.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Kevin Costner și Christine Baumgartner

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton