Keith Flint, solistul The Prodigy, a murit la 49 de ani

.
Keith Flint, solistul trupei The Prodigy, cunoscut mai ales pentru hitul Firestarter, a murit la 49 de ani. Artistul a fost găsit decedat în această dimineață, în propria sa l0cuință, din Essex, Marea Britanie.

Conform The Mirror, poliția nu tratează dispariția artistului ca fiind o moarte suspectă, însă reprezentanții legii au petrecut mai multe ore în casa cântărețului.

Din primele informații, se pare că cineva ar fi chemat ambulanța, însă la fața locului artistul a fost pronunțat decedat.

The Prodigy sunt una dintre cele mai cunoscute trupe britanice, succesul lor atingând punctul culminant la mijlocul anilor ’90. De-a lungul timpului, trupa a avut 6 materiale discografice care au reușit să ajungă pe primele locuri în clasamentele muzicale internaționale și a vândut mai bine de 25 de milioane de albume.

Keith Flint era cunoscut publicului ca un artist nonconformist, atât datorită stilului muzical pe care-l aborda, cât și look-ului său ieșit din comun și faptului că pe scenă avea o prezență vulcanică.

The Prodigy au concertat de mai multe ori și în țara noastră.

Keith Flint

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton