Katy Perry i-a pus o poreclă dură lui Russell Brand după divorț. Actorul britanic, acuzat de viol și abuz emoțional

.

Russell Brand este acuzat de viol, agresiune sexuală și abuz emoțional, acțiunile sale petrecându-se între anii 2006 și 2013, pe când lucra la BBC, Channel 4 și juca în filme la Hollywood. Cinci femei i-au adus acuzații acestuia.

În perioada în care actorul britanic ar fi comis infracțiunile, acesta a fost însurat și cu Katy Perry (2010 – 2012). Acum, în mijlocului scandalului, s-a aflat ce poreclă dură i-a pus artista fostului ei soț, care descrie caracterul bărbatului.

Porecla dură pe care Katy Perry i-a dat-o lui Russell Brand

În ultimele zile, comediantul și actorul în vârstă de 48 de ani a fost acuzat de viol, agresiune sexuală și abuz emoțional, totul petrecându-se în perioada sa de glorie. Recent, acesta a postat un video în care a negat acuzațiile „criminale” și „extrem de serioase” și a insistat că toate relațiile sale sexuale au fost de comun acord.

Pe de altă parte, Katy Perry, care a fost măritată cu Brand timp de doi ani, refuză să facă comentarii cu privire la scandalul în care este implicat fostul ei soț. Mai mult, jurnalistul britanic Pierce Morgan a dezvăluit ce poreclă i-a pus artista lui Russell Brand, la scurt timp de la divorț.

În anul 2013, artista se afla la o petrecere, unde s-a întâlnit cu Morgan. Acesta a dezvăluit acum, ce i-a spus îndrăgita cântăreață, pe care a încercat să o convingă să îi ofere un interviu.

Atunci, Katy a spus că nu este pregătită pentru un interviu, spunându-i jurnalistului că el ar putea „să o facă să spună adevărul” și că încă nu este pregătită să spună totul.

Citește și: Cum arată fiica lui Katy Perry și Orlando Bloom? Are ochii albaștri ai lui Katy

Citește și: Orlando Bloom, despre relația cu Katy Perry: „Ne luptăm cu emoțiile și creativitatea”

Potrivit lui Piers Morgan, Katy Perry a spus că britanicii sunt „atât de încrezători”.

„Problema este că eu găsesc acest lucru irezistibil. Iubesc britanicii… Bine, nu pe toți, nu pe Rasputin, evident”, ar fi afirmat atunci artista, făcând referire la Russell Brand.

Jurnlistul a pus la îndoială comparația aparentă dintre fostul ei soț și Rasputin, în articolul publicat săptămâna aceasta, potrivit Mirror.co.uk.

El a spus că Rasputin era „foarte inteligent”, și „înnebunit după sex”, adăugând că a fost „manipulator” și „își dorea tot timpul să dețină controlul”.

Potrivit lui Morgan, Russell Brand a aflat mai târziu despre această poreclă, de care a fost „încântat”. Actorul a reacționat spunând că Rasputin era „un tip destul de puternic” care putea „manipula” oamenii cu ochii săi.

Artista, speriată de fostul soț

Katy Perry se pare că era speriată de Russell Brand și odată chiar s-a ascuns sub masă pentru a-l evita. Cu altă ocazie, în perioada cât încă erau căsătoriți, cântăreața a refuzat să se afle în aceeași cameră cu el.

Citește și: S-au căsătorit Katy Perry și Orlando Bloom în secret? Detaliul care i-a dat de gol

Citește și: Andreea Ibacka a povestit în ce mod adorabil l-a convins Namiko pe Tiago să meargă la grădiniță: „Este de un real ajutor” / Exclusiv

În urma acuzațiilor aduse împotriva lui Brand, DJ Scott Mills și-a amintit că i-a jucat o festă lui Katy Perry. Acesta a adus în studiourile BBC Radio o persoană care semăna izbitor cu Brand. În acel moment, artista a fugit din cameră și a refuzat să se întoarcă, surprinzându-l pe Scott, care nu știa că cei doi au probleme în căsnicie.

„M-am gândit că ar fi amuzant să angajez un „Russell”. Am găsit un tip care, când a apărut, semăna cu adevărat cu Russell și putea să îi imite vocea. Așa că l-am trimis pe falsul Russell în studio, iar Katy s-a speriat și a fugit”, a povestit acesta, citat de publicația britanică menționată anterior.

Katy Perry a acceptat cu greu să revină în studio și i-a spus DJ-ului că, pentru a se revanșa, va trebui să îi difuzeze piesele pentru „tot restul vieții tale”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Katy Perry și Russell Brand

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton