Kate Middleton, văzută pentru prima dată în public, după ce a anunțat că suferă de cancer

.

Kate Middleton (42 ani) a fost văzută pentru prima dată în public, la două luni după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer. Din martie, Prințesa de Wales s-a ținut departe de ochii publicului, până acum.

Kate Middleton, văzută pentru prima dată în public, după 2 luni

Kate Middleton a anunțat în luna martie că medicii au descoperit, în urma operației din ianuarie, că au existat urme de cancer în organismul ei. Acum, Prințesa de Wales urmează un tratament preventiv cu chimioterapie, iar în ultima perioadă soția Prințului William a rămas departe de ochii publicului. Aceasta a a ales să se concentreze asupra sănătății sale, dar și a celor trei copii pe care îi are.

Prințesa Catherine a fost văzută recent împreună cu familia ei, dar și singură făcând diferite comisioane, au declarat surse pentru People.

Între timp, Palatul Buckingham a primit „zeci de mii” de urări de bine pentru regal prin scrisori și cadouri.

Pe 20 mai, Royal Foundation Business Taskforce for Early Childhood a publicat un nou raport privind inițiativa Prințesei de Wales, care încurajează întreprinderile să creeze condițiile potrivite pentru a ajuta părinții și copiii lor, o parte a activității sale regale concentrată pe importanța primelor cinci ani din viata unui copil.

Deși Prințesa Kate a fost „ținută pe deplin la curent” cu privire la progresul proiectului, cel mai recent anunț nu este un semn al revenirii la muncă. Nu se așteaptă ca ea să se întoarcă la muncă până când echipa ei medicală nu îi oferă permisiunea.

Citește și: Kate Middleton și-ar fi dorit un alt nume pentru Prințul George. Cum ar fi trebuit să se numească moștenitorul tronului britanic

Citește și: Anunțul Casei Regale cu privire la starea actuală de sănătate a lui Kate Middleton. Când va reveni la viața publică

Prințesa de Wales vrea să participe la Trooping the Colour

Deși Palatul Kensington nu a mai oferit nicio informație cu privire la starea de sănătate a Prințesei de Wales, surse apropiate spun că soția lui William își dorește să participe la Trooping the Colour, parada aniversară în onoarea zilei de naștere a suveranului.

Potrivit Hindusan Times, Kate Middleton este hotărâtă să apară la balconul Palatului Buckingham pe 15 iunie, însă Prințul William nu este de acord.

„Kate i-a spus lui William că, dacă are aprobarea medicului ei, este hotărâtă să apară la acel eveniment”, a declarat o persoană din interior.

De când Kate a primit cruntul diagnostic, William a făcut tot posibilul pentru a se asigura că soția lui este bine și se recuperează 100%. Mai mult, prințul moștenitor a cerut Palatului Kensington să nu împărtășească nicio altă actualizare despre starea de sănătate a lui Kate.

Singura informație oferită de Palat a fost aceea că Prințesa Catherine nu va reveni la lucru până în momentul în care medicul ei nu îi va oferi unde verde.

Citește și: Copiii Prinților de Wales, nevoiți să facă armata. Ce decizie a luat premierul britanic, în timp ce Kate Middleton luptă cu cancerul

Citește și: În spatele ușilor închise. Cum se descurcă Prințul William cu diagnosticul de cancer al lui Kate Middleton

Ministerul apărării a anunțat apariția lui Kate Middleton la Trooping the Colour

Ministerul Apărării din Marea Britanie a publicat recent informații cu privire la Trooping the Colour, o paradă organizată anual pentru ziua de naștere a regelui. Anul acesta, parada va avea loc pe 15 iunie, iar repetițiile se vor desfășura pe 1 și 8 iunie.

În comunicatul emis de Minister s-a anunțat că Prințesa de Wales va trece în revistă trupele pe data de 8 iunie.

Imediat după apariția acestei informații, Palatul Kensington a anunțat că Ministerul Apărării nu se poate pronunța în numele lui Kate Middleton.

„Palatul Kensington nu a fost consultat cu privire la acest anunț, iar participarea lui Kate va fi confirmată doar de palat”, au transmis reprezentanții palatului.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Kate Middleton

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton