Kate Middleton și William au ales școala unde îl vor trimite pe Prințul George. Ce taxă urmează să plătească pe an

.

Prințul George calcă pe urmele tatălui său. Fiul lui William și al lui Kate Middleton a făcut, zilele trecute, alături de părinții săi, turul prestigiosului Colegiu Eton din Windsor, Anglia.

Cei trei au fost surprinși în timp ce vorbeau cu personalul școlii, pe care William a început să o frecventeze în 1995, iar fratele său, Prințul Harry, în 1998.

William și Kate Middleton vor plăti 58.600 de dolari pe an pentru fiul lor

George, în vârstă de nouă ani, purta o pereche de pantaloni scurți bleumarin, o cămașă albastră cu mâneci scurte și pantofi negri, în timp ce stătea lângă tatăl său, care a optat pentru un sacou albastru și pantaloni de culoare închisă.

Middleton, care mai are doi copii cu Prințul William, pe lângă George, pe fiica lor Charlotte, în vârstă de 8 ani, și pe Louis, în vârstă de 5 ani, arăta uimitor într-o rochie cu verde și albastru și pantofii cu toc mic.

Citeşte și: Charles vrea să îi mute pe Kate și William. Care e proprietatea pe care Regele o vrea pentru ei și de ce refuză Prințul și Prințesa de Wales

Citeşte și: Prințul William refuză „să uite și să ierte” războiul lui Harry împotriva familiei regale: „E o luptă dificilă”

Boris Johnson și David Cameron au învățat, de asemenea, aici

Taxa la celebra instituție este de aproximativ 58.600 de dolari pe an. Aici au învățat actori precum Eddie Redmayne și foștii premieri britanici Boris Johnson și David Cameron.

Deși Eton acceptă doar băieți de la vârsta de 13 ani, George va împlini luna viitoare doar 10 ani, ceea ce înseamnă că părinții încearcă să îl familiarizeze ceva mai devreme cu școala.
În prezent, el este înscris la o altă unitate de învățământ, Lambrook din Berkshire – împreună cu frații săi mai mici.

Citeşte și: Fiica lui Ingrid Vlasov, pe urmele lui Kate Middleton. Ce o leagă pe Noelle de soția Prințului William

Citeşte și: Kate Middleton, imagine de colecție cu cei trei copii. Dezvăluiri despre presupusa infidelitate a Prințului William

Charles a rămas marcat de școala urmată

Spre deosebire de William și Harry, bunicul lui George, regele Charles lll, a fost la Gordonstoun, care avea și internat.

El a fost trimis la această școală de tatăl său, Prințul Philip, care o frecventase. Cu toate acestea, se crede că Charles a detestat timpul petrecut acolo.

Regele a negat, însă, că ar fi petrecut momente de coșmar acolo. „A fost greu doar în sensul că cerea mai mult de la tine ca individ decât făcea majoritatea altor școli – mental sau fizic”.

Când a venit momentul, Charles nu a vrut să își trimită copiii la această școală.

William, adorat de copiii săi

George a sărbătorit recent Ziua tatălui și a pozat alături de frații săi și de Prințul de Wales.

„La mulți ani de Ziua Tatălui!”, a scris familia în dreptul unui portret făcut de Millie Pilkington și publicat pe Twitter săptămâna trecută.

Louis și-a înfășurat brațele în jurul tatălui său și a zâmbit către aparatul de fotografiat.
Între timp, George și Charlotte s-au așezat lângă William, în vârstă de 40 de ani, și l-au privit cu admirație.

Au pozat pozat pentru fotografie pe o bancă de la Windsor Estate, care a fost dăruită Reginei în 2016, la împlinirea celor 90 de ani.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton