Kate Middleton și Prințul William, apariție surpriză la Jocurile Olimpice de la Paris. Prințul de Wales a uimit cu un nou look

.

Kate Middleton și Prințul William au continuat tradiția regală de a sprijini sportivii britanici care au concurat la Jocurile Olimpice, însă anul acesta i-au aplaudat din Londra. Deși aceasta a fost una din rarele apariții ale Prințesei de Wales, toți ochii s-au îndreptat spre soțul ei, care a apărut cu un look nou-nouț.

Kate Middleton și Prințul William, apariție surpriză la Jocurile Olimpice de la Paris

Anul acesta, Kate Middleton și Prințul William au ales să sprijine sportivii britanici care au concurat la Jocurile Olimpice de la Paris din casa lor de pe domeniul Windsor, pe fondul bolii cu care Prințesa de Wales se luptă de la începutul acestui an. Astfel, ei au transmis un mesaj video celor care au dat tot ce au putut pentru a obține o medalie olimpică pentru Marea Britanie.

Deși aceasta este a treia apariție publică a lui Catherine de când a anunțat că suferă de cancer, în martie, atenția tuturor s-a îndreptat spre William, care a apărut cu un look nou – Prințul de Wales a ales să își lase barbă.

„Din partea noastră, a tuturor celor care ne uităm de acasă, felicitări echipei Marii Britanii”, a spus Kate Middleton, care purta aceleași pulover pe care l-a îmbrăcat în ziua în care a anunțat că suferă de cancer.

„Felicitări pentru tot ce ați realizat. Ați fost o inspirație pentru npi toți”, a adăugat Prințul William, care era îmbrăcat într-un tricou polo albastru, decorat cu inele olimpice.

„Bravo, echipa Marii Britanii, ce călătorie incredibilă! Fiecare atlet a dat dovadă de dăruire și pasiune imensă. Ne-ați făcut pe toți atât de mândri”, au scris Prinții de Wales în textul care a însoțit clipul de pe Instagram.

Citește și: Cum se mai simte Kate Middleton pe fondul luptei cu cancerul. Prințesa de Wales se pregătește de prima călătorie, de la diagnostic

Citește și: Ce reguli de viaţă ar fi impus Kate Middleton, Casei Regale, încă de la începutul căsătoriei cu Prinţul William: „Necesită mult curaj”

Mai multe vedete precum Snoop Dog și David Backham, s-au alăturat celor două fețe regale în mesajul adresat echipei Marii Britanii.

Au existat speculații că Prințesa Catherine și Prințul William ar putea face o apariție surpriză la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024. Cuplul a păstrat un profil scăzut în această vară, petrecând timp în privat cu cei trei copii ai lor.

Prinții de Wales, în vacanță alături de copiii lor

Prințul William și-ar fi lăsat barba să crească întrucât în această perioadă se află în vacanța de vară alături de familia lui. Prințul de Wales este de obicei bărbierit, așa cum a fost protocolul standard de îngrijire în timpul petrecut în Royal Air Force, unde părul facial este interzis.

Se pare că regretata sa bunica, Regina Elisabeta, nu era fan al părului facial și a insistat ca soțul ei, Prințul Philip, să-și radă barba care îi crescuse în timpul turneului său solo în Commonwealth din 1965.

Citește și: Kate Middleton refuză să adopte regula de fashion a Prințesei Diana. Prințesa de Wales nu va fi niciodată văzută așa

Citește și: Cele mai frumoase rochii de vară purtate de Kate Middleton. Cum a ales Prințesa de Wales să apară în public pe perioada sezonului cald

William și Kate sunt cunoscuți pentru laturile lor sportive și și-au transmis pasiunea pentru sporturi copiilor lor.

Fanii regali s-au bucurat să îi vadă pe Prinții de Wales, majoritatea observând că Prințesa Catherine arată foarte bine.

„Amândoi arătați uimitor! Îmi place barba, W! Catherine, tu arăți incredibil”, „Este bine să îi revăd pe Willim și Catherine”, „Ea arată grozav și îmi place braba Prințului William”, „Kate arată superb”, sunt câteva din mesajele fanilor regali.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini din timpul apariției surpriză a lui Kate Middleton și Prințul William la Jocurile Olimpice de la Paris

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton