Kate Middleton și Prințul William angajează. Ce condiție esențială au pus pentru viitorul angajat

.

Kate Middleton și Prințul William au anunțat că au un post vacant în echipa personalului lor de la Palatul Kensington. Însă, pentru a lucra pentru Prinții de Wales, persoana care își dorește acest job trebuie să dețină o abilitate specifică și rară.

Kate Middleton și Prințul William angajează

Kate Middleton și Prințul William sunt întotdeauna înconjurați de o întreagă echipă foarte bine calificată, mai ales atunci când merg în turnee sau participă la evenimente oficiale. Și rar se întâmplă să existe un post vacant în echipa lor. Însă, recent Prinții de Wales au postat un anunț de angajare pentru un nou membru al personalului lor de la Palatul Kensington.

Noul rol interesant este de secretar privat adjunct care să ajute la planificarea și realizarea majorității angajamentelor publice ale lui Catherine și William în Țara Galilor. Însă, cei care speră să se alăture personalului palatului, trebuie să știe că există o cerință specială. Candidații trebuie să aibă abilități de conversație în galeză, cu galeză vorbită la nivel conversațional și scrisă fluent, potrivit The Mirror.

Citește și: Cum se înțeleg Kate Middleton și Prințul William, după diagosticul de cancer al Prințesei de Wales. Expert regal: „Este stânca ei”

Citește și: De ce actor de la Hollywood era îndrăgostită Prințesa Diana. Dezvăluirea făcută de Prințul William: „S-a întâmplat foarte discret”

În plus, secretarul va trebui să aibă o înțelegere puternică a comunităților, afacerilor, guvernului și afacerilor galeze, împreună cu abilități excelente de comunicare și o capacitate dovedită de a construi relații productive cu o gamă largă de persoane și instituții.

Ce legătură există între familia regală și Țara Galilor

În timp ce aproximativ 891.800 de oameni vorbesc galeza, sau Cymraeg, așa cum este cunoscută, limba vine cu o legătură regală surprinzătoare. Regele Charles a studiat cândva timp de săptămâni înainte de învestirea sa ca prinț de Wales în 1969 pentru a stăpâni limba, din respect pentru națiunea pe care trebuia să o slujească.

Prințul William și soția Kate au, de asemenea, o legătură personală cu Țara Galilor, deoarece acesta a fost locul unde William a fost staționat pentru prima dată ca pilot de salvare RAF pe insula Anglesey și unde cuplul a locuit după nunta lor din 2011.

Citește și: Un expert în limbajul corpului a dezvăluit cum s-a simțit Kate Middleton la Wimbledon 2024. Gestul care a arătat că nu este „în formă maximă”

Citește și: Poșeta preferată a lui Kate Middleton. Prințesa de Wales deține accesoriul în mai multe nuanțe

William însuși a depus, de asemenea, un efort special pentru a învăța galeza de când a devenit Prinț de Wales în 2022. Mai mult, la doar o zi după încheierea perioadei de doliu, după moartea Reginei Elisabeta, Prințul s-a îndreptat împreună cu soția sa în Țara Galilor pentru a se întâlni cu locuitorii din Swansea și a-și exprima dragostea pentru țară.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Prințul William și Kate Middleton

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton