Kate Middleton, primul mesaj de când a anunțat că are cancer. Ce a transmis Prințesa de Wales: „Îmi pare foarte rău”

.

Kate Middleton (42 ani) a transmis primul mesaj de la finalul lunii martie, când a anunțat că se retrage pentru o perioadă din viața publică pentru a urma tratamentul cu chimioterapie recomandat de medici, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Prințesa de Wales le-a cerut scuze trupelor irlandeze pentru că a lipsit de la repetițiile pentru Trooping the Colour, paradă ce va avea loc la Londra pe 15 iunie.

Kate Middleton a transmis primul mesaj de când a anunțat că are cancer

Kate Middleton le-a transmis o scrisoare membrilor Gărzii Irlandeze cărora le-a cerut scuze că a ratat ultima repetiție pentru Trooping the Colour. Prințesa de Wales, care este coloneul regimentului, a scris câteva rânduri emoționante.

„Sper să vă pot reprezenta din nou pe toți foarte curând. Vă rog să trimiteți trimiteți cele mai bune urări și mult succes tuturor celor implicați. Îmi pare rău că nu pot face revizia Colonelului din acest an”, a scris soția Prințului William.

Viitoarea regină a Marii Britanii a făcut apel la timp, spațiu și intimitate pentru familia ei în martie, când a anunțat că urmează un tratament pentru cancer.

Luna trecută, Prințul William i-a spus unui fan al familiei regale că soția sa „este bine”.

Acum, Kate Middleton a spus că speră că va reveni „curând” la îndatoririle publice, notează The Mirror.

Prințesa, care este locotenent-colonelul Gărzii, a scris: „Sper să vă pot reprezenta din nou pe toți foarte curând”.

Nota, citită trupelor într-un videoclip postat de regiment pe rețelele de socializare, spunea: „Am vrut să vă scriu pentru a vă anunța cât de mândră sunt de întreg regimentul înainte de Revizuirea Colonelului și Trooping the Colour”.

Citește și: Regula de aur a Prințesei Diana pe care Kate Middleton o respectă cu strictețe. Stilul de parenting adoptat de Prinții de Wales

Citește și: Fotografie inedită cu Kate Middleton şi Prinţul William, înainte de diagnosticul de cancer. Cât de fericit era cuplul regal: „Amabili şi prietenoşi”

„Apreciez că toți cei aflați în trupe în acest an au exersat de luni de zile și au dedicat multe ore pentru a se asigura că uniformele și exercițiile lor sunt imaculate. Îmi pare foarte rău că nu pot să fac salutul la revizuirea colonelului din acest an”, a mai scris Prințesa de Wales.

Mesajul ei a fost semnat cu sintagma quis separabit – un motto latin derivat din Biblie și asociat cu armata britanică din Irlanda, caare înseamnă „Cine ne va despărți?”

Prințesa de Wales și-ar dori să participe la Trooping the Colour

Kate Middleton și-ar dori să participe la Trooping the Colour alături de familia regală, pe 15 iunie, însă Prințul William nu este de acord, potrivit unei surse de la Palatul Kensington.

„Kate i-a spus lui William că, dacă are aprobarea medicului ei, este hotărâtă să apară la acel eveniment”, a declarat o persoană din interior, citată de Hindusan Times.

De când Kate a primit cruntul diagnostic, William a făcut tot posibilul pentru a se asigura că soția lui este bine și se recuperează 100%. Mai mult, prințul moștenitor a cerut Palatului Kensington să nu împărtășească nicio altă actualizare despre starea de sănătate a lui Kate.

Citește și: Prințul William, noi detalii despre starea de sănătate a lui Kate Middleton: „I-ar fi plăcut să fie aici”

Citește și: Copiii Prinților de Wales, nevoiți să facă armata. Ce decizie a luat premierul britanic, în timp ce Kate Middleton luptă cu cancerul

Prințesa Catherine a fost intenată în spital pe 16 ianuarie pentru o intervenție chirurgicală abdominală majoră. Testele postoperatorii au confirmat prezența cancerului și ea a început chimioterapia în februarie.

În martie, aceasta a făcut o declarație televizată emoționantă confirmând diagnosticul ei, spunând că au fost „câteva luni incredibil de grele pentru întreaga noastră familie”.

Și celor care se confruntă cu propria luptă, ea le-a spus: „Vă rog să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri.”

Kate Middleton și-a lăudat soțul, Prințul William, pentru dragostea și sprijinul lui. Și ea a spus că amândoi le-au spus copiilor lor Prințul George, 10 ani, Prințesa Charlotte, 9 ani și Prințul Louis, 6 ani, despre boala ei și i-a asigurat că va fi bine.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Kate Middleton

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton