Kate Middleton o copiază pe Angelina Jolie? Ținutele asemănătoare pe care le-au purtat pe covorul roșu

.

Kate Middleton face vâlvă cu ținutele ei atunci când apare în public și multe celebrități au ajuns să o copieze. Cu toate astea, mulți încep să se întrebe dacă Prințesa nu are o sursă secretă de inspirație.

În 2011, Kate a purtat pe covorul roșu o rochie asimetrică, argintie și extrem de atrăgătoare de la Jenny Packham, un stil abordat și de Angelina Jolie la începutul aceluiași an.

De atunci, Kate Middleton a devenit, cumva, cu numeroase ocazii, imaginea în oglindă a cunoscutei actrițe. Dar, soția lui William, care, mâine, 9 ianuarie, împlinește 42 de ani, nu este singura care face asta. Și Meghan Markle alege ținute care au la bază ceva din stilul Angelinei Jolie.
După atâta imitație regală, cine nu s-ar simți flatat?

Kate Middleton și Angelina Jolie, revisante în alb

Kate Middleton a uimit într-un compleu alb elegant la concertul anual de colinde Together at Christmas de luna trecută. Ea a purtat o haină albă făcută la comandă de croitorul de la Savile Row, Chris Kerr, un pulover de cașmir Kiltane și pantaloni Holland Cooper cu talie înaltă.
Kate Middleton a părut, pentru moment, copia Angelinei Jolie la evenimentul din 2017 de la New York.
Actrița a ales atunci un treci de Elisabetta Franchi, pe care l-a accesorizat cu pantofi Christian Louboutin, foarte asemănători cu cei de la Gianvito Rossi purtați de Kate Middleton.

Kate Middleton și Angelina Jolie, rochii cu un singur umăr

Kate Middleton și Angelina Jolie au ales, de asemenea, aceeași rochie Jenny Packham, cu umărul la vedere, la doar câteva luni distanță.
Prințesa de Wales a cucerit audiența într-o rochie asimetrică, argintie, la un eveniment caritabil din noiembrie 2011. Prințesa a purtat atunci pantofi Jimmy Choo. Cu câteva luni mai devreme, Angelina Jolie purtase același tip de rochie, dar versiunea roșie, la o premieră de film în Los Angeles.

Angelina Jolie și Kate Moddleton, rochii de seară din catifea neagră

Dacă multe celebrități aleg să pășească pe covorul roșu în ținute colorate, Kate Middleton și Angelina au oferit o lecție de eleganță în rochii de lux din catifea neagră.
În 2011, Prințesa de Wales a participat la un eveniment într-o rochie neagră de catifea, tip sirenă, de la Alexander McQueen. Angelina Jolie a uimit, în 2018, cu o rochie de catifea neagră, cu o bretea căzută pe un singur umăr, cu trenă, care îi scotea silueta în evidență și purta semnătura britanicilor Ralph și Russo.
Ambele și-au accesorizat ținutele cu diamante orbitoare, Kate de la Mouawad și Angelina de la Graff.

Superbe în costume bej

Kate Middleton a început să poarte tot mai des sacou și pantalon, un stil care este prezent în garderoba Angelinei de câțiva ani.
În august 2023, Jolie a ieșit la New York într-un costum de cămilă șic, cu pantaloni largi și geantă Celine din piele.
Același stil a fost reluat de Kate doar o lună mai târziu, la Londra, când a fost văzută într-un costum cu pantalon Roland Mouret, izbitor de asemănător.

Zeițe în auriu

Divele au purtat auriu, repectiv argintiu, și mâneci de pelerină, la lansarea unor producții cinematografice.
Angelina Jolie a fost ravisantă într-o rochie argintie, cu bijuterii Ralph și Russo, la lansarea producție Maleficent, în 2019, în timp ce Prințesa de Wales s-a îmbrăcat pentru James Bond, în 2021, într-o rochie Jenny Packham la fel de sclipitoare. Ambele aveau părul prins și bijuterii impunătoare.

Kate Middleton și Angelina Jolie s-au potrivit și când au bifat piese vestimentare în tonuri de gri.
Mai întâi a fost Kate în Roksanda Ilincic în timpul unei recepții la Academia Regală de Arte în 2012, urmată de Angelina în Ralph și Russo la o ceremonie regală în 2018.

Angelina Jolie și Kate Middleton cu mâneci pelerină

Angelina Jolie și Kate Middleton au furat lumina reflectoarelor și când au ales rochii de seară cu aceiași umeri structurați și mâneci lungi despicate.
Elegantă, la lansarea Eternal în 2021, Angelina a ales negru și un model Ralph Lauren pe un umăr, în timp ce Kate a apelat la Safiyaa pentru rochia ei cu mâneci pelerină de la Royal Variety Performance din 2023.

Rochii de seară în aceeași nuanță

Încă o dată, Angelina Jolie și Kate Middleton au ales rochii de seară gri pe covorul roșu, de data aceasta de la Jenny Packham.
Kate a fost prima la premiera Spectre din 2015, într-o rochie din șifon cu drapaj în față, în timp ce Angelina Jolie a ales mătasea pentru rochia de la Hollywood Film Awards în 2017.

Angelina Jolie și Kate Middleton nu au dat greș și au împrumutat același stil și când s-au îmbrăcat în rochii cu gât înalt, cu mâneci bufate, în tonuri de bronz și roz.

Kate Middleton a etalat o rochie brodată de la Elie Saab pentru nunta prințului moștenitor Hussein și Rajwa Al-Saif din 2023. Prințesa și-a accesorizat look-ul cu pantofi Prada și un clutch Wilbur și Gussie.

De asemenea, Angelina a ales să poarte un designer libanez pentru gala Variety’s Power of Women din 2021.

Meghan Markle și Angelina Jolie, rochii cu capă

Kate Middleton nu este însă singura care o are pe Angelina Jolie drept sursă de inspirație.

Când Regina și Meghan au bifat primul lor eveniment împreună, la mai puțin de o lună la căsătoria Prințul Harry cu ducesa de Sussex, aceasta a coborât din tren într-o creație crem marca Givenchy, care avea o pelerină pe umeri.

Cu câțiva ani mai înainte, Angelina Jolie purtase o rochie albă aproape identică de la Ralph și Russo la premiera filmului Unbroken din 2014, cu același detaliu, pelerina pe umeri.

Citeşte și: Soția lui Kanye West, Bianca Censori, într-un sutien minuscul în Las Vegas. Rapperul îi impune ce să poarte / Galerie foto

Citeşte și: Harry și Meghan îi folosesc pe Archie și Lilibet ca să își netezească drumul către familia regală. Ce vrea Charles să facă

Citeşte și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman, experiențe noi în Filipine. Ce i-a dezamăgit. „Nu știu cum o fi în alte părți…”

Citeşte și: Michael Bolton, primele declarații după operația suferită pe creier. Diagnosticul crunt primit de la medici

Meghan Markle și Angelina Jolie, rochii transparente la nivelul decolteului

Meghan Markle și Angelina Jolie au arătat că o rochie neagră poate avea un anumit impact atunci când o porți pe covorul roșu. Jolie și Markle au ales rochii negre, transparente la nivelul decolteului.
Mai întâi a venit Angelina la Globurile de Aur 2018. Actrița a avut o rochie Versace, cu detalii din pene și mâneci din șifon. Meghan a îmbrăcat la premiera Regele Leu din 2019 o rochie Jason Wu cu mâneci transparente.

Foto: Hepta, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton