Kate Middleton, moment rar de afecțiune față de Prințul William, în public / FOTO

.

Kate Middleton și Prințul William devin tot mai apropiați atunci când sunt în public. Dacă până acum cei doi urmau cu strictețe protocolul regal, în ultima perioadă, Prinții de Wales au fost văzuți făcând gesturi tandre.

Iar un ultim gest de afecțiune între cei doi a avut loc la încoronarea Regelui Charles din Scoția, în timp ce se aflau în Biserică.

Kate Middleton și Prințul William, gest rar de afecțiune în public

Miercuri, Kate și William au participat la National Service of Thanksgiving and Dedication ce a avut loc la Catedrala St Giles din Edinburgh, ținut în onoarea încoronării Regelui Charles și a Reginei Camilla. Festivitățile au fost mai mici față de încoronarea formală ce s-a desfășurat pe 6 mai la Londra, iar atmosfera a părut una mult mai relaxată.

Kate, care a părut a fi într-o stare relaxată și jucăușă, a stat alături de soțul ei pe parcursul ceremoniei, timp în care au zâmbit, și-au șoptit lucruri la ureche și s-au bătut pe spate, potrivit People.

Este o mișcare pe care Kate a mai fost văzută făcând-o de câteva ori în ultimele luni și continuă să fie o manifestare publică rară de afecțiune pentru cuplul regal.

Această atingere a amintit de un alt gest de afecțiune între cuplul regal, la BAFTA, în luna februarie a acestui an. În timp ce cuplul mergea pe covorul roșu, camerele Vogue au surprins un moment în care Kate l-a mângâiat pe William pe fund.

Citește și: Kate Middleton și William au ales școala unde îl vor trimite pe Prințul George. Ce taxă urmează să plătească pe an

Citește și: Kate Middleton, în fustă mini pe terenul de tenis, contra Roger Federer

Citește și: De la Regina Maria la Kate Middleton: Istoria modei regale la Wimbledon / Galerie foto

Citește și: Kate Middleton, definiția eleganței la ceremonia Ordinul Jartierei. Prințesa a avut o ținută asemănătoare cu cea purtată de Diana în 1988

De ce Prințesa de Wales nu a purtat robă la ceremonia din Scoția

Spre deosebire de Prințul William, Regele Charles și Regina Camilla, Kate Middleton nu a purtat robă la ceremonia din Scoția. Prințesa de Wales a purtat o rochie palton albastru regal cu guler de catifea semnată Catherine Walker & Co, cu care a mai fost văzută la slujba de Paște, și o pălărie Philip Treacy, în aceeași nuanță.

Se pare că roba nu este obligatorie la acest eveniment. Chiar regina Elisabeta a evitat hainele de ceremonie în favoarea hainelor de zi cu zi la propria sărbătoare a încoronării scoțiene, în anul 1953.

Kate și-a completat look-ul cu cercei cu perle și cun un colier cu perle japoneze în patru rânduri, cu închizătoare cu diamant, acesta fiind cel mai recent omagiu adus regretatei regine.

Soția Prințului William a purtat și o brățară și cercei de perle, ce i-au aparținut Prințesei Diana.

La acest eveniment, Kate și-a prins părul și a optat pentru un machiaj neutru, cu puțin creion în jurul ochilor și puțin blush pe obraz.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus momentul de tandrețe dintre Kate Middleton și Prințul William

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton