Kate Middleton, îngrijorată că Prințul George va moșteni hobby-ul periculos al tatălui său. Prințul de Wales a luat o decizie supărătoare pentru soția lui

.

Kate Middleton și Prințul William sunt cunoscuți pentru faptul că au un simt dezvoltat al competiției, mai ales când concurează unul împotriva celuilalt. Dar Prințul de Wales are un hobby care o îngrozește pe soția sa. Iar Catherine se teme că fiul ei cel mare, Prințul George, ar putea moșteni pasiunea tatălui său.

Kate Middleton, îngrozită că Prințul George ar putea moșteni pasiunea periculoasă a Prințului William

Kate Middleton și Prințul William împărtășesc pasiunea pentru sport și competițiile prietenoase, dar există o activitate „îngrozitoare” pe care Prințesa de Wales nu o agrează.

Considerată una dintre cei mai sportivi membri ai familiei regale, Kate este cunoscută pentru priceperea ei la hochei, pasiune pe care o avea atunci când urma cursurile școlii Marlborough College. Aceasta a practicat și atletismul și adoră să joace netball, tenis de masă și nu spune nu nici navigației. De asemenea, Catherine joacă tenis și chiar a jucat împotriva lui Roger Federer în cadrul unui eveniment caritabil.

Și în viața Prințului William sportul joacă un rol important. Moștenitorul tronului a reprezentat Universitatea St Andrew în echipa de polo pe apă și, de asemenea, iubește înotul, schiul și fotbalul.

Există, însă, o activitate pe care William o adoră, dar pe care Kate Middleton nu o poate suporta. Mai mult, Prințesa de Wales se teme că fiul ei cel mare, Prințul George, ar putea moșteni această pasiune.

În anul 2015, Kate mărturisea că este „îngrozită” de dragostea lui William pentru motociclete. La acea vreme, Prințul George avea doar doi ani, iar Prințesa Charlotte câteva luni.

Citește și: Cuvintele pe care Kate Middleton și Prințesa Charlotte nu le vor rosti niciodată. „Ciudățeniile” lingvistice ale familiei regale

Citește și: Kate Middleton, anunț emoționant la două luni de când a dezvăluit că suferă de cancer: „Există zile bune și zile proaste”

În ciuda faptului că copiii ei erau atât de tineri, Kate, acum în vârstă de 42 de ani, era deja îngrijorată cu privire la faptul că cei doi prinți ar putea dezvolta un interes pentru motociclete.

„El încă merge pe el (n.r. pe motor). Mă înspăimîntă de fiecare dată când iese. Sunt îngrozită. Sper că îl voi ține pe George departe de asta”, spunea atunci Prințesa de Wales, citată de The Mirror.

Prințul William și-a obținut permisul pentru motoare la vârsta de 19 ani.

Pe de altă parte, în anul 2018, după ce Kate Middleton a vorbit despre fricile ei, Prințul William a recunoscut că de când a devenit tată a devenit mai grijuliu și mai atent și a lăsat în urmă zilele în care mergea cu motorul.

Decizia lui William care o supără pe Prințesa de Wales

Kate Middleton ar fi avut o discuție cu Prințul William, care supărat-o foarte rau. Iar subiectul a fost liceul pe care Prințul George îl va urma. Atât Pirnțul de Wales cît și fratele său, Prințul Harry, au urmat cursurile colegiului Eton, iar William vrea acum ca și George să meargă acolo când va ajunge la vârsta potrivită. Doar că soția lui nu este deloc încântată de această decizie.

O sursă de la palat a declarat pentru Touch Weekly că Prințesa Catherine se opune trimiterii lui George la prestigiosul internat de băieți. Motivul principal este acela că soția lui William „a fost hărțuită la primul ei internat”, precizând că ea „nu poate suporta gândul că George ar putea suferi din cauza asta”.

Citește și: Când ar putea fi revăzută Kate Middleton în public. Prințesa de Wales s-ar pregăti de un nou mare eveniment

Citește și: Ce a însemnat pentru Prințul William revenirea în public a lui Kate Middleton. Expresiile Prințului de Wales, analizate de un expert în limbajul trupului: „Cel mai emoționant semnal”

Kate a urmat un internat pentru fete din Berkshire numit Downe House, pe care l-a „urât” și a sfârșit prin a-l părăsi în mijlocul semestrului. Apoi s-a mutat la Marlborough College, un internat mixt din Wiltshire, unde a rămas pentru tot restul școlii. Acolo ar vrea să-l înscrie și pe George.

„Kate crede că trimiterea lui George într-o instituție atât de înfundată, din crusta superioară, este împotriva tuturor eforturilor lor de a moderniza monarhia”, a precizat sursa.

Se pare că acest subiect este o problemă majoră în casa familiei Wales, cuplul petrecând ore întregi „certându-se”.

„Kate a fost mult timp în dezacord cu soțul ei în privința trimiterii lui George, chiar dacă este tradiție”, aprecizat aceeași sursă.

Cu toate acestea, s-ar părea că Prințesa de Wales ar fi cedat dorințelor lui William, iar el ar fi câștigat.

Prințul de Wales a fost elev al colegiului Eton în 1995 și a absolvit în 2000. Potrivit site-ului școlii, taxa de școlarizare este de 53.398 lire sterline pe an.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Kate Middleton și Prințul William

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton